Σαμπαλένκα: “Δεν φοβάμαι κανέναν”

Η Νο3 του κόσμου, εμφανίστηκε αποφασισμένη για την κατάκτηση ενός Ολυμπιακού μεταλλίου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε λίγο πριν από την έναρξη του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς. 

Η 23χρονη έχει ήδη κερδίσει 10 τίτλους καριέρας στο Tour, ενώ πριν από περίπου 10 ημέρες έφτασε στα ημιτελικά του Wilbledon, γνωρίζοντας την ήττα από την Καρολίνα Πλίσκοβα, αν και πριν από το All England Club

δεν είχε καταφέρει να περάσει πέρα του 4ου γύρου σε κανένα από τα 4 Grand Slams.

“Είναι η πρώτη μου συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πραγματικά ανυπομονώ”, δήλωσε η Σαμπαλένκα. “Αυτό είναι κάτι καινούργιο για μένα, μια νέα πρόκληση.”

“Είμαι πολύ περήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μου, το λαό μου και θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι και η Λευκορωσία είναι περήφανη για μένα. Θέλω να εκπροσωπήσω με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μου ως ένας άνθρωπος που μπορεί να πολεμήσει για τα πάντα.”

Η Νο1 του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι, αλλά και η… οικοδέσποινα Ναόμι Οσάκα, είναι από τις δύο πιο δυνατές παίκτριες που θα βρεθούν (λογικά) στο δρόμο της Σαμπαλένκα, στο “Ariake Tennis Park”, με την Λευκορωσίδα πάντως να μην δείχνει να ανησυχεί. 

“Δεν φοβάμαι κανέναν! Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να κερδίσω ένα μετάλλιο. Είναι μια απίστευτη εμπειρία και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι Αγώνες.”

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή (23/7), ενώ το Σάββατο (24/7) θα κάνει πρεμιέρα το Ολυμπιακό τουρνουά τένις. 

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Σαμπαλένκα: “Δεν φοβάμαι κανέναν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα