Στο Τόκιο η Μπάρτι, αλλά εκτός Ολυμπιακού χωριού (vid)

Η Αυστραλή και Νο1 του κόσμου έφτασε στο Τόκιο για να συμμετάσχει στο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο (24/7), ωστόσο όπως δήλωσε και ο αρχηγός της αυστραλιανής αποστολής, Ίαν Τσέστερμαν, θα μείνει εκτός Ολυμπιακού χωριού. 

Η Μπάρτι, η οποία είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού

μεταλλίου, αποφάσισε να μείνει εκτός των εγκαταστάσεων εκφράζοντας την ανησυχία της μετά τα  κρούσματα στον covid-19, να αυξάνονται σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες. 

Fresh from her sensational victory at Wimbledon, Australian tennis star @AshBarty has arrived in Japan for the #Tokyo2020 Olympics! @7Olympics https://t.co/HWl65qMoyV pic.twitter.com/ORnAiGSJk0

— ImAllNews (Australia) (@ImAllNews_AU) July 20, 2021

“Η Ας μένει άλλου, όχι στο Ολυμπιακό χωριό”, δήλωσε ο Τσέστερμαν. “Έχουμε έναν μεγάλο αριθμό αθλητών που μένουν εκτός χωριού. Από τη στιγμή που λειτουργεί καλύτερα γι αυτούς εμείς το επιτρέπουμε.”

“Είναι πολύ σημαντικό όταν πρόκειται για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, οι αποφάσεις και οι επιλογές μας να είναι ευέλικτες. Σεβόμαστε απόλυτα τις ανάγκες των αθλητών στο να ελέγχουν και αισθάνονται καλύτερα στο περιβάλλον που θέλουν να βρίσκονται, καθώς πιστεύουμε ότι αυτό θα βοηθήσει και στην καλύτερή απόδοσή τους.”

Το Ολυμπιακό τουρνουά τένις θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 27/7-1/8.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Στο Τόκιο η Μπάρτι, αλλά εκτός Ολυμπιακού χωριού (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα