Ίσνερ: “Δεν συμφωνώ με τον Τσιτσιπά”

Μετά από τον Νικ Κύργιο, ένας ακόμη τενίστας ήρθε να αμφισβητήσει τη δημόσια τοποθέτηση του Στέφανου Τσιτσιπά για το on-court coaching.

O 36χρονος Αμερικανός και πρώην Νο8 του κόσμου, ο οποίος αγωνίζεται αυτήν την εβδομάδα στο τουρνουά του Λος Κάμπος, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η “μοναξιά” στο κορτ είναι παράλληλα και η ομορφιά του αθλήματος, αντικρούοντας τα επιχειρήματα του Έλληνα τενίστα. 

“Δεν συμφωνώ με τα όσα έγραψε ο Τσιτσιπάς”, είπε ο Αμερικανός μετά από ερώτηση των δημοσιογράφων. “Πέρασα 4 χρόνια στο κολεγιακό πρωτάθλημα γεγονός που με βοήθησε να διαμορφώσω χαρακτήρα μέσα

στο κορτ. Το τένις είναι ένα ατομικό άθλημα κι αυτή είναι η ομορφιά του να είσαι ικανός να “αποκρυπτογραφείς” τον αντίπαλο μέσα στο κορτ.”

Όσο για την απόφασή του να μην ταξιδέψει στο Τόκιο, ο ύψους 2.08 τενίστας απάντησε: “Έχω ήδη αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι μια υπέροχη εμπειρία, αλλά τώρα δεν είναι προτεραιότητά μου. Προτιμώ να είμαι με την οικογένειά μου και να ταξιδεύω μαζί τους.”, συμπλήρωσε. 

Ο Ίσνερ, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στο Νο2 του ταμπλό στο μεξικανικό τουρνουά, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Ρώσο Ευγκένι Ντονσκόι.

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ίσνερ: “Δεν συμφωνώ με τον Τσιτσιπά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα