Όλα καλά με τον Νικ

18:39 8/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Σταν Βαβρίνκα δήλωσε πως έχει αφήσει στο παρελθόν τις όποιες παρεξηγήσεις υπήρχαν με τον Νικ Κύργιο.

Εντός κορτ, ο 33χρονος Ελβετός πήρε την “εκδίκησή” του από τον νεαρό Αυστραλό για την, προ τριετίας, ασέβεια προς το πρόσωπό του αλλά ο Σταν δεν κρατά κακίες.

Με μια μεγάλη ανατροπή απέναντι σε έναν, αδιάφορο εν πολλοίς, Κύργιο, ο Βαβρίνκα θα βρίσκεται στον δεύτερο γύρο του φετινού Rogers Cup κόντρα στον Μάρτον Φούτσοβιτς ελπίζοντας πως θα βρει επιτέλους αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του τελευταίου Major

της σεζόν, του US Open στο οποίο θριάμβευσε πριν από δύο χρόνια κατακτώντας τον τρίτο του Grand Slam τίτλο.

“Είχαμε τα θέματά μας στο παρελθόν με τον Νικ αλλά έχει περάσει καιρός από τότε και τα πράγματα άλλαξαν. Είναι πάντα ένας επικίνδυνος παίκτης ακόμα και αν τραυματίζεται συχνά ή προέρχεται από μεγάλη αποχή” επισήμανε ο Stanimal.

“Δεν ξέρω αν μπορώ να γυρίσω στα πολύ καλά και αν μπορώ να διεκδικήσω πάλι Slam. Μπορεί να γίνει σε δύο μήνες, σε τέσσερις μήνες ή και πολύ αργότερα. Οι γιατροί μου είχαν πει εξαρχής να περιμένω 12-18 μήνες για την πλήρη ανάρρωση. Δεν επιστρέφουν πολλοί αθλητές στη δράση μετά την εγχείρηση που έκανα εγώ” πρόσθεσε με νόημα.

“Το γόνατο πάει γενικά καλά. Αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Αυτό που μου λείπει τώρα είναι οι νίκες. Ελπίζω να έρθουν μαζεμένες” κατέληξε ο Βαβρίνκα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Όλα καλά με τον Νικ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα