Επέστρεψε στις νίκες ο Κοκκινάκης

15:05 8/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Θανάσης Κοκκινάκης επέστρεψε στις νίκες στο ανδρικό Tour. Ο Ελληνοαυστραλός, που διανύει άσχημη αγωνιστική περίοδο, επιβλήθηκε του Μαξ Πούρσελ στον 1ο γύρο του Τσάλεντζερ στο Άπτος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής…

Μετά από δυο σερί ήττες στον 1ο γύρο του BB&T Open της Ατλάντα, αλλά και του Abierto de Tennis στο Λος Κάμπος του Μεξικό, ο Θανάσης Κοκκινάκης επέστρεψε στις Τσάλεντζερ διοργανώσεις, πανηγυρίζοντας

παράλληλα και την πρώτη του νίκη μετά από 17 ημέρες.

Ο Ελληνοαυστραλός, που έχει “κατρακυλήσει” στο Νο268 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, μετά την αποτυχία του να υπερασπιστεί τους πόντους που κέρδισε πέρσι στο Λος Κάμπος φτάνοντας στον τελικό, επιβλήθηκε του συμπατριώτη του Μαξ Πούρσελ πολύ άνετα, κι “έκλεισε” το εισιτήριό του στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Μετά από μόλις 57 λεπτά αγώνα, ο Θανάσης επιβλήθηκε του 20χρονου αντιπάλου του, και καλού του φίλου εκτός court, με 6-2, 6-2, “σφραγίζοντας” την μονομαχία με τον Ιάπωνα Κάιτσι Ουτσίντα στον επόμενο γύρο.

Ο Ουτσίντα είναι Νο296 στον κόσμο αυτήν την στιγμή, ενώ στον 1ο γύρο κέρδισε χωρίς να χάσει σετ τον ανερχόμενο Αμερικανό, Στεφάν Κοζλόφ. Αν αποκλείσει και τον Ουτσίντα, ο Κοκκινάκης θα παίξει στα προημιτελικά του Aptos Challenger κόντρα στον νικητή της αναμέτρησης του Πράινες Γκουνεσβάραν με τον Τζέι Σι Αραγκόνε.

APTOS CHALLENGER DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επέστρεψε στις νίκες ο Κοκκινάκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα