Οι συμπαίκτες των Ρότζερ-Ράφα στο Laver Cup!

Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ έμαθαν τρεις από τους συμπαίκτες που θα έχουν στο Laver Cup της Γενεύης!

Το καθόλα επιτυχημένο Laver Cup ετοιμάζεται ήδη για την τρίτη έκδοσή του που επιστρέφει στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην πατρίδα του Ρότζερ Φέντερερ, την Ελβετία!

Η Γενεύη, το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει το τρίτο Laver Cup το οποίο θα έχει πλέον πόντους κατάταξης ενώ οι νίκες μετρούν στο επίσημο h2h που διατηρεί η ATP Tour.

Φυσικά,

τα βλέμματα όλων έχουν πέσει πάνω στους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ που επιστρέφουν ως συμπαίκτες μετά την Πράγα το 2017, συνεπώς, θα δούμε και πάλι την Team Fedal, ένα δίδυμο που “ενώνει” μία τεράστια μερίδα φίλων του αθλήματος!

Η Team Fedal, λοιπόν, έμαθε και τρεις από τους συμπαίκτες που θα συνδράμουν στην προσπάθεια για το three-peat, την τρίτη σερί κατάκτηση του Laver Cup από την Ευρώπη κόντρα στον Κόσμο.

Οι δύο έχουν αγωνιστεί παλαιότερα στη διοργάνωση: ο λόγος για τους Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντομινίκ Τιμ.

Ο τρίτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά και φέρνει “τρελό” αέρα στη διοργάνωση.

Ο λόγος για τον Φάμπιο Φονίνι που ετοιμάζεται για το πρώτο του “ταξίδι” στο Laver Cup με μεγάλη ανυπομονησία!

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την πρώτη μου συμμετοχή στο Laver Cup. Έχω συνηθίσει να παίζω αντίπαλος με όλους αυτούς τους κορυφαίους παίκτες. Το να είμαστε στην ίδια ομάδα είναι κάτι μοναδικό για μένα. Περιμένω με ανυπομονησία να δώσω τις μάχες μαζί τους!” ανέφερε ο Φόνια που κατέκτησε φέτος τον πρώτο του Masters τίτλο στο Μόντε Κάρλο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Οι συμπαίκτες των Ρότζερ-Ράφα στο Laver Cup! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα