Διπλή απώλεια για το Χάλε – Δεν παίζουν Τιμ, Νισικόρι

Ντομινίκ Τιμ και Κέι Νισικόρι, απέσυραν τις συμμετοχές τους από το επικείμενο 500αρι τουρνουά στο Χάλε της Γερμανίας…

Δυο από τα πιο μεγάλα ονόματα που επρόκειτο να αγωνιστούν στο φετινό Gerry Weber Open του Χάλε, οι Ντομινίκ Τιμ και Κέι Νισικόρι, ανακοίνωσαν πως τελικά δεν θα δώσουν το παρών στο τουρνουά.

Αρχικά ο πολύπειρος Ιάπωνας, με τοποθέτησή του σε ΜΜΕ

της πατρίδας του, αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει φέτος να αγωνιστεί στο Χάλε, γιατί ταλαιπωρείται από ορισμένες ενοχλήσεις στο δεξί του χέρι.

Θέλοντας να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του στο επικείμενο Wimbledon, ο Νισικόρι θα παίξει μονάχα στο Βρετανικό Major στη φετινή grass court season.

Όσον αφορά τον φιναλίστ του Roland Garros, ο Αυστριακός τόνισε με δηλώσεις του πως δεν θέλει να κάνει τα ίδια λάθη με πέρυσι στον προγραμματισμό του, κι εφόσον αισθάνεται εξουθενωμένος από την πολύ γεμάτη χωμάτινη περίοδο, δεν θα επιβαρύνει περαιτέρω το κορμί του μέχρι το Wimbledon.

Πέρυσι, θυμίζουμε πως ο Τιμ είχε εγκαταλείψει στον 1ο γύρο του τρίτου Grand Slam της σεζόν, δίνοντας την πρόκριση στον Μάρκο Παγδατή.

Ακόμη ένας τενίστας που απέσυρε τη συμμετοχή του από το Χάλε, είναι ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. Ο Ισπανός, πάντως, έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί κανονικά στην Αττάλεια, μια εβδομάδα πριν το Wimbledon.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Διπλή απώλεια για το Χάλε – Δεν παίζουν Τιμ, Νισικόρι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα