ΠΑΟΚ μεταγραφές 14/6: Πήρε τον γκολκίπερ Μπουργάνη

ΠΑΟΚ μεταγραφές 14/6: Στην απόκτηση του Νίκου Μπουργάνη από τον ΝΠΣ Βόλο προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάνοντας μια σημαντική επένδυση για το μέλλον.

Ουσιαστικά ο Δικέφαλος του Βορρά επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στον ραδιοφωνικό σταθμό sporfm 89,5 αναφορικά με το μέλλον του 22χρονου πορτιέρε.

Ο 22χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε φέτος σε 7 αγώνες με τους Βολιώτες, εκ των οποίων έξι στη Football League

και μία στο Κύπελλο.

Αν και νεαρός, έχει εξαιρετικά στοιχεία, με αποτέλεσμα να κάνει τεράστιο άλμα στην καριέρα του!

Ο Μπουργάνης δεν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, θα δοθεί δανεικός, αλλά όχι στη νεοφώτιστη ομάδα του Βόλου.

Εξάλλου, για τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα οι νταμπλούχοι Ελλάδας υπολογίζουν στον Νίκο Μελίσσα που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Λαμίας ως δανεικός την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, στη θεσσαλική ομάδα θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού οι Μάριος Τσαούσης και Απόστολος Διαμαντής, οι οποίοι ξεχώρισαν στη χρονιά τίτλου της Κ19 του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ μεταγραφές 14/6: Όσα είπε ο Μπέος

«Είναι αλήθεια ότι ο Νίκος Μπουργάνης πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

Μάλλον θα δοθεί δανεικός, αλλά δεν είναι δικό μας θέμα αυτό. Το ζήτημα είναι ότι ο Βόλος έδωσε την ευκαιρία σε ένα νέο παιδί που είναι μάλιστα και Βολιώτης, να πάρει μία μεγάλη μεταγραφή.

Ο Βόλος θα δείξει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, θέλει καλούς νέους παίκτες και σ΄ αυτή την κατεύθυνση προχωράμε.

Πρόσφατα πήγε στην Ελβετία ο κ. Πέτρου και παρακολούθησε ένα ανάλογο τουρνουά, ενώ και οι ομάδες της Κ 19 και Κ 17, θα στελεχωθούν ανάλογα».

Ο νεαρός γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θησέα Αγριάς και το καλοκαίρι του 2016 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου.

Στον ΝΠΣ Βόλο ανήκει από τον Αύγουστο του 2017 και την περσινή σεζόν κατέγραψε έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και μία στο κύπελλο, παίρνοντας σημαντικές εμπειρίες.

The post ΠΑΟΚ μεταγραφές 14/6: Πήρε τον γκολκίπερ Μπουργάνη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα