Ο νόμος του Νόλε! – VIDEO

20:36 3/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην αναμέτρησή του με τον Φερνάντο Βερντάσκο για τον τέταρτο γύρο του Γαλλικού Όπεν και επέστρεψε γερός και δυνατός στα προημιτελικά του θεσμού όπου θα τον περιμένει η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά!

Αφού κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση που του προέβαλλε στην αρχή του ματς ο Φερνάντο Βερντάσκο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέβαλλε τον νόμο του, ειδικά από το δεύτερο σετ και μετά, και κατάφερε να πάρει την 11η νίκη εις βάρος του βετεράνου Ισπανού τον οποίο και κέρδισε με 6-3, 6-4, 6-2.

Οπως και

πέρσι έτσι και φέτος, ο Νόλε προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού ελπίζοντας να κάνει το βήμα παραπάνω με αντίπαλο τον Μάρκο Τσετσινάτο(!) στο “καυτό” κάτω μέρος του ταμπλό όπου έχουν μαζευτεί όλα τα μεγάλα ονάματα πλην του Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο 31χρονος Σέρβος δυσκολεύτηκε αρκετά στα εναρκτήρια games του αγώνα μιας και ο Βερντάσκο μπήκε πολύ δυνατά με διάθεση να παλέψει πολύ τον αγώνα και να ζορίσει πολύ τον Νόλε σε μεγάλα σε διάρκεια ράλι.

Τα πρώτα τρία games κράτησαν σχεδόν 20 λεπτά με τους δύο τενίστες να παίζουν πολύ καλό τένις ταυτόχρονα, κάτι που προμήνυε έναν σπουδαίο αγώνα που όμως δεν είχε ανάλογη εξέλιξη.

Ο Τζόκερ έχασε τέσσερα break point στο πρώτο service game του Ισπανού ενώ έσωσε και ευκαιρίες για σπάσιμο σερβίς του Νάντο πριν καταφέρει να επιβάλλει κάπως καλύτερα τον ρυθμό του από τα μέσα του σετ και μετά με τον Βερντάσκο να αρχίσει να κάνει πολλά αβίαστα.

Ο Ισπανός ήταν εμφανώς καταπονημένος σωματικά από το δεύτερο σετ και μετά, πήρε και ιατρικό timeout λίγο πριν το τέλος του δεύτερου κομματιού του αγώνα και ήταν εμφανές ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει για πολύ ώρα ακόμα σε υψηλό τέμπο τένις.

Ο Τζόκοβιτς δεν έπιασε φοβερά στάνταρντ απόδοσης αλλά με σταθερό ρυθμό στα ράλι και αφήνοντας τον Ισπανό να κάνει τα περισσότερα λάθη κατάφερε να πάρει το δεύτερο και το τρίτο σετ και να κάνει και μια συντήρηση ενόψει του προημιτελικού γύρου με τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, τον Ιταλό Μάρκο Τσετσινάτο!



Θυμίζουμε πως, στον επόμενο γύρο (ημιτελικά) διασταυρώνεται με τον νικητή του σούπερ ντέρμπι του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Ντομινίκ Τιμ.

Κυριακή 3/6: 4ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Άνδρες

Thiem (Austria) beat Nishikori (Japan) 6-2, 6-0, 5-7, 6-4

A.Zverev (Germany) beat Khachanov (Russia) 4-6, 7-6(4), 2-6, 6-3, 6-3

Djokovic (Serbia) beat Verdasco (Spain) 6-3 6-4 6-2

Cecchinato (Italy) beat Goffin (Belgium) 7-5 4-6 6-0 6-3

French Open Men’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο νόμος του Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα