Ονειρική Στίβενς!

17:45 3/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Μία Σλόαν Στίβενς έτοιμη για πολύ μεγάλα πράγματα, διέλυσε την Ανέτ Κονταβέιτ και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τέταρτο προημιτελικό Grand Slam της καριέρας της!

Τι ματσάρα έκανε η Σλόαν Στίβενς!

Η 25χρονη τενίστρια και κάτοχος του Αμερικανικού Όπεν, έκανε την καλύτερή της εμφάνιση στο Γαλλικό Όπεν αυτήν την εβδομάδα και διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες την πολύ φορμαρισμένη Ανέτ Κονταβέιτ με το εκκωφαντικό 6-2, 6-0 για να προκριθεί, για πρώτη φορά στην καριέρα

της, στα προημιτελικά του χωμάτινου Major.

Ετσι, ολοκλήρωσε μια δική της μεγάλη προσωπική επιτυχία, να έχει δηλαδή τουλάχιστον στα προημιτελικά και των τεσσάρων Major τουρνουά, ένα διόλου ευκαταφρόνητο κατόρθωμα.

Θυμίζουμε πως είχε αποκλείσει πολύ δύσκολα την Καμίλα Τζιόρτζι στον προηγούμενο γύρο με 10-8 στο τρίτο σετ και απ’ότι φαίνεται αυτή η νίκη της έδωσε “φτερά” τα οποία “έδειξε” στην αναμέτρηση κόντρα στην Εσθονή που τελείωσε στο άψε-σβήσε…

Μετατρέπόντας το χώμα σε…σκληρή επιφάνεια, μια πολύ επιθετική Στίβενς πέταγε τον ένα winner μετά τον άλλο κόντρα σε μια Κονταβέιτ που μπήκε σε έναν ρόλο που δεν της αρέσει, αυτόν της άμυνας μιας και είναι μια φύσει επιθετική τενίστρια.

Η όποια αντίσταση της Κονταβέιτ τελείωσε στο 2-2 του πρώτου σετ όταν και πήρε το τελευταίο (!) της game στον αγώνα μιας και μια ονειρική Στίβενς πήρε δέκα(!) σερί games και ολοκλήρωσε μέσα σε περίπου μία ώρα έναν τέταρτο γύρο που κύλησε πολύ καλύτερα του αναμενομένου για την ίδια και εφιαλτικά για την Κονταβέιτ.

Μαζί της στα προημιτελικά, θα είναι η τενίστρια με την οποία μοιράστηκε την εμπειρία του περσινού Αμερικανικού Όπεν αλλά και καλή της φίλη, η Μάντισον Κις που κέρδισε εξίσου άνετα την Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου με 6-1, 6-4.

Αντίπαλος της Κις στα προημιτελικά θα είναι η ασυγκράτητη νεαρή Καζάκα Γιούλια Πουτίντσεβα που επικράτησε της έμπειρης Μπάρμπορα Στρίτσοβα με 6-4, 6-3 και φτάνει για πρώτη φορά τόσο ψηλά σε Slams με την αυτοπεποίθησή της να είναι, δικαιολογημένα, στα ύψη…

Κυριακή, 3/6: 4ος γύρος Ρολάν Γκαρός

Stephens (USA) beat Kontaveit (Estonia) 6-2 6-0

Keys (USA) beat Buzarnescu (Romania) 6-1 6-4

Putintseva (Kazakstan) beat Strycova (Czech Republic) 6-4 6-3

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Ονειρική Στίβενς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα