Σημαντική νίκη για μένα! – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έμεινε πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση που έκανε στη νίκη κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς ενώ τώρα τον περιμένει το ακόμα πιο απαιτητικό τεστ του Ντομινίκ Τιμ!

Χαμόγελο μετά από καιρό!

Επιτέλους μια δυάδα καλών εμφανίσεων και ισάριθμες νίκες για τον Νόβακ Τζόκοβιτς που δείχνει κάτι παραπάνω από καλός στους πρώτους του δύο αγώνες στο Μόντε Κάρλο.

Και αν το εμπόδιο του Ντούσαν Λάγιοβιτς θεωρήθηκε υπερβολικά εύκολο,

το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τον φορμαρισμένο Μπόρνα Τσόριτς που υποκλίθηκε, μετά από ένα κλειστό ματς, στην ανωτερότητα του Νόλε.

Ο Σέρβος τενίστας παραδέχτηκε πως η νίκη αυτή ήταν μια γερή τόνωση ηθικού ενόψει της αφάνταστα δύσκολης συνέχειας που τον περιμένει!

“Μπήκα πολύ καλά στο ματς με το 4-1. Μετά ο Μπόρνα ανέβηκε αρκετά και χρειάστηκε να κάνω ένα πολύ καλό tie break. Και στο δεύτερο σετ μπήκα καλά. Αργησα να το τελειώσω στο τέλος αλλά όλα καλά! Ξέροντας πόσο καλά παίζει ο Μπόρνα, είναι μια σημαντική νίκη για μένα” ανέφερε ο κάτοχος δύο τίτλων στο Πριγκηπάτο.

Τώρα, μπορεί να παίξει με τους δύο καλύτερους τενίστες στο χώμα back to back μιας και τον περιμένει ο Ντομινίκ Τιμ στον τρίτο γύρο και, λογικά, ο Ραφαέλ Ναδάλ, στα προημιτελικά.

“Ο Τιμ είναι κορυφαίος παίκτης και ένας από τους 2-3 καλύτερους στο χώμα. Εχει ένα πολύ δυναμικό στιλ στο παιχνίδι του. Το τεστ θα είναι μεγάλο” παραδέχτηκε ο Τζόκερ που καλείται να πάρει εκδίκηση για την ήττα του πέρσι στο Ρολάν Γκαρός από τον Αυστριακό.

Κώστας Αϊτάκης

The post Σημαντική νίκη για μένα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα