“Καίει” ο… Κέι, εκτός ο Φονίνι! – VIDEO

Ο Κέι Νισικόρι εμφανίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά εξαιρετικός στο χώμα του Μόντε Κάρλο και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του πρώτου Masters της σεζόν στην κόκκινη επιφάνεια. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Φάμπιο Φονίνι!

Ένας “καυτός” Κέι Νισικόρι, θα δώσει το παρών στον 3ο γύρο του Monte Carlo Masters. Ο Ιάπωνας μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στον 1ο γύρο όπου πέρασε με ανατροπή το εμπόδιο του Τόμας Μπέρντιχ, αυτήν την φορά επιβλήθηκε και του ανερχόμενου Ντανιήλ Μεντβέντεφ, για να κλείσει το ραντεβού του με τον νικητή

του αγώνα ανάμεσα στον Αντρέας Σέπι και τον Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Το Νο36 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ επικράτησε μετά από 1 ώρα και 42 λεπτά αγώνα με 7-5, 6-2 χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα από τον 20χρονο Ρώσο αθλητή. Ο Νισικόρι έτσι, πέτυχε την δεύτερη σερί του νίκη στο Μονακό, ενώ ταυτόχρονα κέρδισε για πρώτη φορά τον Μεντβέντεφ, στην πρώτη τους μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Ιάπωνας, έμεινε πίσω με μπρέικ στις αρχές του αγώνα(1-3), όμως δεν πτοήθηκε και ανέβασε καταοκόρυφα στροφές στο παιχνίδι το, για να προηγηθεί λίγα λεπτά αργότερα με 1-0 στα σετ, κερδίζοντας τα επόμενα έξι από τα οκτώ γκέιμς της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, ο Νισικόρι είχε πιο άνετο έργο, αφού δεν έμεινε ποτέ πίσω στο σκορ και χωρίς να απειληθεί με μπρέικ πόιντ, παρά μόνο μια φορά στο τελευταίο γκέιμ του αγώνα, “έκλεισε” το ματς με νίκη στα δυο σετ.

Αποκλείστηκε ο Φονίνι!

Την έκπληξη της ημέρας πραγματοποίησε ο Γερμανός Γιαν Λέναρντ Στρουφ, ο οποίος επιβλήθηκε του Ιταλού Φάμπιο Φονίνι πολύ άνετα, με straight sets επικράτηση.

Ο Φονίνι έχει να… παραπονιέται για την εμφάνισή του, καθώς δεν εμφανίστηκε καθόλου ανταγωνιστικός, αλλά επίσης ήταν ιδιαίτερα νευρικός, απέναντι σε έναν Στρουφ προσηλωμένο και προσεκτικό για την κατάκτηση της νίκες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός, Νο61 στον κόσμο χρειάστηκε μόλις 67 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, με τελικό αποτέλεσμα 6-4, 6-2.

Στον 3ο γύρο της διοργάνωσης, ο Στρουφ θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του και Νο3 του ταμπλό στο Monte Carlo Masters, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Το ντέρμπι στον Μπαουτίστα, πέρασε κι ο Κατσάνοφ!

Ο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, Νο16 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επιβλήθηκε επίσης του συμπατριώτη του Νο30 στον κόσμο Φελισιάνο Λόπεζ μετά από 1 ώρα και 39 λεπτά αγώνα, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του θεσμού.

Ο Μπαουτίστα κέρδισε με 6-3, 7-6(5) και στην επόμενη φάση του Monte Carlo Masters θα βρει απέναντί του τον Βέλγο Νταβίντ Γκοφάν, ο οποίος μια ημέρα νωρίτερα απέκλεισε τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά, μετά από δυο κλειστά σετ.

Τέλος, ο νεαρός Ρώσος Κάρεν Κατσάνοφ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον φιλότιμο, πλην ανήμπορο να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες του αγώνα Ζιλ Σιμόν, καθώς τον “ισοπέδωσε” με 6-2, 6-2 και περιμένει πλέον τον… Ράφαελ Ναδάλ, εφόσον ο Ισπανός περάσει τον Αλιάζ Μπέντενε, στον 3ο γύρο του τουρνουά!

Σε καλή κατάσταση στο τουρνουά φαίνεται να είναι και ο Γερμανός Φιλίπ Κολσράιμπερ, ο οποίος επιβλήθηκε του Ισπανού Άλμπερτ Ράμος Βινόλας με 6-4, 6-2 και θα αντιμετωπίσει στην φάση των “16” του θεσμού, το Νο4 του ταμπλό Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Τετάρτη 18/4: 2ος Γύρος Monte Carlo Masters

Nishikori (Japan) beat Medvedev (Russia) 7-5, 6-2

J.L Struff (Germany) beat Fognini (Italy) 6-4, 6-2

Bautista Agut (Spain) beat F.Lopez (Spain) 6-3, 7-6(5)

Khachanov (Russia) beat Simon (France) 6-2, 6-2

Kohlschreiber (Germany) beat Ramos Vinolas (Spain) 6-4, 6-2

MONTE CARLO MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Καίει” ο… Κέι, εκτός ο Φονίνι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα