Νιώθει υπέροχα και έτοιμος – VIDEO

Από τους πρώτους που πάτησαν το πόδι τους στη Μελβούρνη, ο Ρότζερ Φέντερερ

Από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στην Αυστραλία ο Ρότζερ Φέντερερ και πραγματοποιεί καθημερινά προπονήσεις στο Melbourne Park προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος από το ξεκίνημα του Australian Open 2020.

Το πρώτο Grand Slam της σεζόν ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (20/01) στην ταλαιπωρημένη, από τις φονικές πυρκαγιές, Αυστραλία και ο έξι φορές

πρωταθλητής της διοργάνωσης, νιώθει έτοιμος και για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αλλά και για να βοηθήσει με τη συμμετοχή του στον φιλικό αγώνα επίδειξης την Τετάρτη (15/01), ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την καταπολέμηση των συνεπειών των φωτιών.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στη Μελβούρνη. Ανυπομονούσα για την πρώτη μου προπόνηση στη Rod Laver Arena. Νιώθω πολύ καλά και προπονούμαι καλά. Όλα είναι τέλεια. Ανυπομονώ για την έναρξη του τουρνουά και να μάθω την κλήρωση” είπε ο Φέντερερ σε δηλώσεις του στο επίσημο site της διοργάνωσης.

Η κλήρωση του Australian Open 2020 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (16/01) και ο Φέντερερ καταλαμβάνει το Νο3 του ταμπλό.

Παράλληλα, ο Βασιλιάς μαζί με άλλους κορυφαίους τενίστες, όπως οι Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Τσιτσιπάς, θα πάρουν μέρος σε φιλανθρωπικό event την Τετάρτη (15/01) προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα και να βοηθήσουν τις οργανώσεις που έχουν αναλάβει το έργο για την αποκατάσταση των τρομακτικών ζημιών που συνεχίζουν να προκαλούν οι πυρκαγιές σε ολόκληρη την Αυστραλία.



The post Νιώθει υπέροχα και έτοιμος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα