Τζόκοβιτς: “Ένα από τα highlights της καριέρας μου!” – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χαρακτήρισε την κατάκτηση του παρθενικού ATP Cup σαν ένα από τα highlight της καριέρας του ενώ νιώθει πανέτοιμος για την έναρξη του Αυστραλιανού Όπεν ακριβώς σε μια εβδομάδα!

Στον έβδομο ουρανό βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Μπορεί να έχει κατακτήσει ουσιαστικά τα πάντα σε ατομικό επίπεδο, ωστόσο, το να εκπροσωπεί τη χώρα του και να μοιράζεται τη χαρά ενός τροπαίου με τους συμπατριώτες-φίλους του, είναι κάτι το μοναδικό που δεν ανταλλάσσει με τίποτα!

Πανευτυχής,

με το χαμόγελο στα χείλη, ο Νόβακ εξήγησε γιατί η κατάκτηση του ATP Cup είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την καριέρα του.

“Το λέω και το ξαναλέω ότι αυτή ήταν μία από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου. Η χαρά του να είμαι εδώ με το τρόπαιο δίπλα στους φίλους μου είναι τεράστια. Μου αρέσει πάρα πολύ το ομαδικό πνεύμα και χαίρομαι απίστευτα που πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες με αυτά τα παιδιά και καταλήξαμε εδώ!”.

“Είναι ένα από τα highlight της καριέρας μου. Έχω παίξει στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου. Ποτέ δεν έχω βιώσει τόση στήριξη όση πήρα εδώ. Ήταν κάτι το φοβερό”.

“Ήξερα τι έπρεπε να κάνω στο ματς με τον Ράφα. Οι συνθήκες του καιρού με ευνόησαν. Το σημαντικό για μένα ήταν να μπω δυνατά στο ματς όπως και έγινε. Σέρβιρα, επίσης, εκπληκτικά και αυτό βοήθησε πάρα πολύ. Στα διπλά, κάναμε ένα από τα καλύτερα μας ματς με τον Βίκτορ (Τροϊτσκι). Κερδίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Εξεπλάγην, να πω την αλήθεια, που δεν έπαιξε ο Ράφα”.

“Για μένα, αυτή είναι η καλύτερη προετοιμασία για το Αυστραλιανό Όπεν. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί για το τουρνουά. Είμαστε οι κλασικοί τρεις, εγώ, ο Ράφα και ο Ρότζερ αλλά και τα νέα παιδιά, ο Μεντβέντεφ, ο Τσιτσιπάς, ο Τιμ έχουν μεγάλες πιθανότητες. Είναι ένα πολύ “ανοικτό” Slam” προέβλεψε ο Νόλε που, κακά τα ψέματα όμως, θα πρέπει να θεωρείται και φέτος το μεγαλύτερο φαβορί για να φτάσει στον όγδοο τίτλο του στη Μελβούρνη!

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Ένα από τα highlights της καριέρας μου!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα