Η «μονταζιέρα» του PAOK TV έκοψε το φάουλ του Σφιντέρσκι και το πέναλτι από τα highlights (Vid)

14:18 13/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί με πλάνο. Με σύστημα. Με πρόγραμμα. Εχοντας σχεδιάσει τι θα κάνει, αλλά και τι θα πει για να καλύψει αυτά που θα κάνει. Η υπόθεση του PAOK TV, είναι χαρακτηριστική και αποδεικνύει τις σκέψεις των ανθρώπων του Δικεφάλου και του Ιβάν Σαββίδη, αναφορικά με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το «δίκαιο και σωστό». Αλλά και μια γενικότερη αντίληψή του, σχετικά με το πώς πρέπει να λειτουργούν εξαρτημένα Μέσα, όπως το PAOK TV.

Για όποιον δεν το πήρε χαμπάρι, στα επίσημα highlights

που μοίρασε το PAOK TV, εξαφανίστηκε το πλάνο που δείχνει το σπρώξιμο του Σφιντέρσκι στον Βράνιες, στη φάση από την οποία κέρδισε το πέναλτι ο Δικέφαλος του Βορρά και άνοιξε το σκορ. Βλέπεις, ξαναβλέπεις τα highlights, αλλά ακόμη και το replay της φάσης του πέναλτι ξεκινάει από το σημείο όπου ο Πολωνός επιθετικός σουτάρει (αφού έχει σπρώξει τον Βράνιες), με τους ιθύνοντες του PAOK TV να κόβουν το σπρώξιμο. Δικό τους είναι το μαγαζί, ό,τι θέλουν κάνουν.

Και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να εξαφανίσουν και τη φάση πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ, με το χέρι του Βαρέλα. Ετσι, δημοκρατικά.

Και εδώ προκύπτουν τα αυθόρμητα ερωτήματα: Ποιος εκπλήσσεται από τις πρακτικές του ΠΑΟΚ; Ποιος εκπλήσσεται από την προσπάθεια αλλοίωσης (εκτός των αποτελεσμάτων και του πρωταθλήματος και) της πραγματικότητας, μέσω της «χειραγώγησης» της τηλεοπτικής εικόνας; Ποιος εκπλήσσεται από τα όσα λέει ό έμμισθος στην Πυροσβεστική (δημόσιος υπάλληλος) Κάκκος, στην… αμισθί θέση του στο OPEN;

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί βάσει του σκεπτικού που είχε αναλύσει στους εργαζόμενους του OPEN ο ιδιοκτήτης του: «Στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Οποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου». Και σε αυτό το πνεύμα λειτουργούν όλα στον Δικέφαλο του Βορρά και τις εταιρείες του Ιβάν.

ΙΔΟΥ ΤΑ… ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ PAOK TV

Keywords
Τυχαία Θέματα