Ο φανταστικός Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο ασύλληπτος Νόβακ Τζόκοβιτς έβαλε, φαρδιά-πλατιά, τη σφραγίδα του στο παρθενικό ATP Cup οδηγώντας τη χώρα του μέχρι εκεί που ανήκει και ο ίδιος, στην κορυφή!

To ΑΤP Cup είναι δικό του και κανείς δεν μπορεί να του το πάρει!

Μετά από ένα προσωπικό σόου στην τελευταία μέρα αγώνων όταν και πήρε τη Σερβία από τη θέση του 0-1 για να κερδίσει πειστικά τον Ραφαέλ Ναδάλ και να συμπαρασύρει τον Βίκτορ Τροϊτσκι στη νίκη επί

των Καρένιο Μπούστα/Λόπεζ, ο Νόλε έδωσε το ονειρικό τέλος σε μια εβδομάδα όπου τα έκανε όλα και τα έκανε τέλεια για τη χώρα του!

6/6 νίκες στα μονά συν την καθοριστική του συμβολή και στα διπλά, ο Τζόκερ, σε μια από τις καλύτερες εβδομάδες της καριέρας του όπως την χαρακτήρισε, έδειξε, στην αυγή του 2020, ότι είναι πανέτοιμος να γράψει πολλές σελίδες ιστορίας ακόμα στο παγκόσμιο τένις!

Το ασίγαστο πάθος που έδειξε όλη την εβδομάδα, η επαφή του και η σύνδεση του με το κοινό που, για μια φορά έστω, ήταν στο πλευρό του στην πλειονότητα του, και το ρομποτικό τένις που έπαιξε βέβαια για ακόμη μια φορά, δεν θα μπορούσαν να οδηγήσουν το τουρνουά σε διαφορετική κατάσταση.

Μπορεί να έχει κερδίσει άλλους 77 τίτλους καριέρας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, και όμως, ο Νόλε πανηγύρισε την κατάκτηση του ATP Cup σαν μικρό παιδί δείχνοντας πόσο πολύ του αρέσει και το ομαδικό περιβάλλον, στο οποίο είναι βέβαια ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης.

Πάνω απ’όλα όμως, έδειξε ξανά ότι είναι ο πιο ολοκληρωμένος τενίστας που έχει πιάσει ποτέ ρακέτα καθώς και ο δυνατότερος πνευματικά αθλητής του τένις όλων των εποχών.

Αυτά δεν μπορεί να του τα πάρει κανείς!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο φανταστικός Νόβακ Τζόκοβιτς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα