Τα έβαλε με τους Σέρβους οπαδούς ο Ράφα – VIDEO

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την “ποδοσφαιρική” ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι χιλιάδες Σέρβοι που παρακολούθησαν τον τελικό της Ισπανίας κόντρα στη Σερβία για το ATP Cup.

Ο 33χρονος τενίστας, εμφανώς πικραμένος από την εξέλιξη της σειράς και την απώλεια του τίτλου για τη χώρα του, ξεκαθάρισε ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε δεν αρμόζει σε έναν αγώνα τένις.

“Μερικές φορές, άνθρωποι από συγκεκριμένες χώρες δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει στο άθλημα του τένις. Νομίζουν

ότι είναι σαν το ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα στο τένις είναι διαφορετική. Από ένα σημείο και μετά, δεν υπήρχε καν σεβασμός από μεγάλο κομμάτι του κοινού” ανέφερε ενοχλημένος ο Ράφα συμφωνώντας με τον Ντένις Σαποβάλοφ που επίσης είχε μιλήσει για έλλειψη σεβασμού από το σερβικό κοινό νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Όσον αφορά στη μη συμμετοχή του στον τελικό αγώνα διπλού, την απέδωσε σε έλλειμμα ενέργειας.

“Είχα παίξει πάρα πολύ τένις τις τελευταίες δύο μέρες. Θεωρώ ότι δεν είχα την ενέργεια για να βοηθήσω όπως θα ήθελα τη χώρα μου. Ήταν μια ομαδική απόφαση και είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πάμπλο και τον Φελισιάνο ότι θα τα πάνε καλά” σχολίασε.

Πλέον, ο Ισπανός θρύλος θα μαζέψει τις δυνάμεις του για την έναρξη του Αυστραλιανού Όπεν, του Grand Slam που έχει κερδίσει τις λιγότερες φορές στην καριέρα του, μόλις μία, έστω και αν έχει παίξει πέντε τελικούς εκεί.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τα έβαλε με τους Σέρβους οπαδούς ο ΡάφαVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα