Νίκη με πολλαπλά οφέλη! – VIDEO

Η Μαρία Σαράποβα κέρδισε με ανατροπή την Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα, έμεινε “ζωντανή” στο Premier Event της Ρώμης και απέφυγε την ήττα από μια τενίστρια με την οποία δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις…

Ολες οι ήττες πονάνε αλλά όταν χάνεις από κάποιον που έχει μιλήσει υποτιμητικά για σένα, σίγουρα το συναίσθημα είναι ακόμα χειρότερο!

Η Μαρία Σαράποβα βρέθηκε ένα σετ μακριά από να νιώσει αυτό ακριβώς κόντρα στην Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα για τον δεύτερο γύρο της Ρώμης αλλά, πριν να είναι πολύ αργά, ανέβασε στροφές και κέρδισε με

ανατροπή τη Σλοβάκα, 3-6, 6-4, 6-2.

Οι τρεις φορές πρωταθλήτρια στη Ρώμη περιμένει τώρα, λογικά, την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα στον τρίτο γύρο σε ένα ντέρμπι μεγατόνων, εκτός αν η Ντάρια Γκαβρίλοβα έχει άλλη άποψη και αποκλείσει την Ισπανίδα!

Η Τσιμπούλκοβα γενικά δεν διάγει καλό φεγγάρι, ωστόσο, κόντρα στη Μάσα βρήκε την έμπνευση και ίσως το παραπάνω κίνητρο για να αποδώσει καλά και να φτάσει το ματς σε ευνοϊκό σημείο για αυτή.

Στο πρώτο σετ ήταν καταφανώς καλύτερη της Σαράποβα, πιο σταθερή από τη βασική γραμμή και με την αυτοπεποίθηση της τενίστριας που μόλις ενάμισι χρόνο πριν κέρδιζε το WTA Finals.

Η Σαράποβα έβγαζε κακή εικόνα στο κορτ σε όλο το πρώτο σετ, ωστόσο, στο δεύτερο ανασυγκροτήθηκε.

Ολα ξεκίνησαν με βελτίωση του σερβίς και ύστερα και τα baseline χτυπήματα άρχισαν να βρίσκουν την απαιτούμενη δύναμη και ευστοχία για να δυσκολέψουν τη Σλοβάκα.

Με διπλή προσπάθεια, μιας και η Τσιμπούλκοβα απάντησε στο ένα break της Μάσα, η Σαράποβα ισοφάρισε και δεν ξανακοίταξε πίσω.

Στο τρίτο σετ ήταν απλά κυρίαρχη και με περισσή άνεση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Τσιμπούλκοβα που, παρά την ήττα, έδειξε μια πρόοδο στο παιχνίδι της σε σχέση με πρόσφατες εμφανίσεις.

Οπως πρόοδο έδειξε και η Καρολίν Βοζνιάκι που μετά από μια καταστροφική Μαδρίτη, βρίσκεται μια ανάσα από τα προημιτελικά της Ρώμης μετά τη νίκη της επί της Βελγίδας Βαν Ούιβανκ.

Τετάρτη 16/5: Internazionali BNL D’ Italia, Γυναίκες, 2ος γύρος

Sakkari (Greece) beat Ka. Pliskova (Czech Republic) 3-6, 6-3, 7-5

Halep (Roumania) beat Osaka (Japan) 6-1, 6-0

Stephens (USA) beat Kanepi (Estonia) 6-0, 5-7, 6-2

Caroline Garcia (France) beat Babos (Hungary) 6-3, 6-4

Kasatkina (Russia) beat Danielle Collins (USA) 6-2, 6-3

Keys (USA) beat Vekic (Croatia) 7-6(2), 7-6(0)

Konta (Great Britain) beat Hsieh (Taipei) 6-0, 6-4

Kerber (Germany) beat Begu (Romania) 3-6 7-5 7-5

Sharapova (Russia) beat Cibulkova (Slovakia) 3-6 6-4 6-2

V.Williams (USA) beat Vesnina (Russia) 6-2 4-6 7-5

Sevastova (Latvia) beat Krunic (Serbia) 6-4 6-4

Wozniacki (Denmark) beat Van Uytvanck (Belgium) 6-1 6-4

INTERNAZIONALI BNL D’ ITALIA WOMEN’S DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Νίκη με πολλαπλά οφέλη! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα