Ο Ράφα μπορεί να περιμένει – VIDEO

Έτοιμος να ριχτεί στη μάχη του Rome Masters, μετά τη σπουδαία πορεία στη Μαδρίτη είναι ο Ντόμινικ Τιμ που δεν σκέφτεται από τώρα τον Ράφαελ Ναδάλ

Όταν ο ίδιος έλεγε ότι ο Ράφα δεν είναι ανίκητος στο χώμα, πολλοί έσπευσαν να τον χλευάσουν και να τον καταδικάσουν σε ήττα από το Βασιλιά του χώματος…

Ωστόσο, ο ίδιος απάντησε μέσα στο γήπεδο και με μια φανταστική εμφάνιση κατάφερε να

κερδίσει στα δύο σετ τον Ράφαελ Ναδάλ στα προημιτελικά του Madrid Masters, φτάνοντας τελικά μέχρι το τελευταίο ματς της διοργάνωσης όπου ηττήθηκε απ’τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Τιμ και Ναδάλ είναι πολύ πιθανόν να συναντηθούν και στη Ρώμη, αφού η κλήρωση τους έφερε (για πολλοστή φορά) στο ίδιο quarter, με τον Αυστριακό να αισθάνεται άτυχος αλλά όχι καταδικασμένος..

“Έκανα ένα πολύ καλό τουρνουά στη Μαδρίτη. Εδώ στη Ρώμη η κλήρωση δεν είναι η καλύτερη. Είμαι και πάλι λίγο άτυχος αλλά θα δούμε. Πέρυσι τα πήγα πολύ καλά. Έχει μεγάλη διαφορά η Μαδρίτη από τη Ρώμη και ελπίζω να τα πάω καλά ξανά εδώ” είπε ο 24χρονος Αυστριακός, Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πέρυσι ο Τιμ έφτασε μέχρι τους “4” της Ρώμης, όπου ηττήθηκε απ’τον Τζόκοβιτς έχοντας προηγουμένως αποκλείσει τον Ράφα Ναδάλ στους “8”.

Πριν το πιθανό ραντεβού με τον Ναδάλ στην Αιώνια Πόλη, ο Τιμ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον απρόβλεπτο Φάμπιο Φονίνι, την Τετάρτη στην πρεμιέρα του στη Ρώμη.

“Δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τον Φάμπιο. Είναι στην έδρα του και πάντα παίζει καλά εδώ. Νομίζω ότι η Ρώμη είναι το πιο δύσκολο τουρνουά για να τον αντιμετωπίσεις” είπε ο Τιμ.

ROME MASTERS MEN’S DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Ο Ράφα μπορεί να περιμένει – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα