Βρίσκει ρυθμό ο “Νόλε” – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμφανίστηκε αποτελεσματικός για ακόμη μια φορά στην Ρώμη και πήρε άνετη νίκη, εκ νέου με straight sets, αυτήν την φορά κόντρα στον Νικολόζ Μπασιλασβίλι, για να προκριθεί στον 3ο γύρο του Internazionali BNL D’ Italia…

Ο τετράκις πρωταθλητής του χωμάτινου Masters της Ρώμης, Νόβακ Τζόκοβιτς, φαίνεται σιγά-σιγά να βρίσκει τον χαμένο του ρυθμό. Ο Σέρβος δεν δυσκολεύτηκε ούτε κόντρα στον Νικολόζ Μπασιλασβίλι και χάνοντας μόλις έξι γκέιμς, προκρίθηκε στον 3ο γύρο του θεσμού.

Το πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη χρειάστηκε μόλις 78 λεπτά αγώνα για να υπερκεράσει

το εμπόδιο του Γεωργιανού Μπασιλασβίλι με 6-4, 6-2 και να συνεχίσει έτσι το σερί του στην Ρώμη, μετά και την νίκη στα δυο σετ επί του Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ μια ημέρα πριν.

4-time Rome champion @DjokerNole powers past Nikoloz Basilashvili and into #ibi18 round of 16.

6-4 6-2.

pic.twitter.com/cbcpdvW6Mp

Tennis TV (@TennisTV) 16 Μαΐου 2018

Αν και δυσκολεύτηκε στο εναρκτήριο κομμάτι του ματς, ο Τζόκοβιτς έφτασε τελικά στην κατάκτηση του πρώτου σετ μετά από 44 λεπτά και στην συνέχεια είχε εύκολο έργο, έχοντας ανεβάσει και τον ρυθμό του, για να “κλείσει” την αναμέτρηση.

Ο “Νόλε” χρειάστηκε να σώσει τέσσερα μπρέικ πόιντς του αντιπάλου του, Νο74 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, στο 3-3 του πρώτου σετ, για να ξεφύγει με 4-3 και λίγο αργότερα να τελειώσει το πρώτο κομμάτι του ματς με 6-4.

Στο δεύτερο σετ ο Τζόκοβιτς, Νο18 στον κόσμο αυτήν την στιγμή, μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση να “καθαρίσει” το ματς και προηγήθηκε από πολύ νωρίς με 3-0, βάζοντας πλέον σε πολύ δύσκολη θέση τον Μπασιλασβίλι.

He loves Rome and Rome loves @DjokerNole right back!

#ibi18 pic.twitter.com/qg9BXVJT0K

Tennis TV (@TennisTV) 16 Μαΐου 2018

Ο δεύτερος, δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του ματς σε εκείνο το σημείο και μοιραία γνώρισε την ήττα, δεχόμενος μάλιστα και δεύτερο μπρέικ στο σετ, το οποίο σφραγίστηκε με double fault.

Ο Σέρβος, σέρβιρε με 81% πίσω από το πρώτο του σερβίς κερδίζοντας 30/37 πόντους εκεί, έχοντας το σερβίς του ως το μεγαλύτερό του όπλο στο ματς.

Αντιθέτως, ο Μπασιλασβίλι στο δεύτερο σερβίς του βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση και κέρδισε μόλις 9/22 πόντους, έχοντας 41%, στατιστικό που βοήθησε τον “Νόλε” να φτάσει στην straight sets νίκη.

Τετάρτη 16/5: 2ος Γύρος Rome Masters

Djokovic (Serbia) beat Basilashvili (Georgia) 6-4, 6-2

Nadal (Spain) beat Dzumhur (Bosnia & Herzegovina) 6-1, 6-0

Fognini (Italy) beat Thiem (Autria) 6-4, 1-6, 6-3

Ramos Vinolas (Spain) beat Isner (USA) 6-7(5), 7-6(2), 7-6(5)

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βρίσκει ρυθμό ο “Νόλε” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα