Αγρίεψε ο Ράφα – VIDEO

Ο Ράφαελ Ναδάλ ήταν φουριόζος στην πρεμιέρα του στο Rome Masters, καθώς έχασε μόλις ένα(!) γκέιμ από τον Νταμίρ Ντζουμούρ στον 2ο γύρο του Internazionali BNL D’ Italia και προκρίθηκε με σβηστές τις μηχανές στην επόμενη φάση…

Δεν τον άφησε να πάρει ανάσα. Ο Ράφαελ Ναδάλ ήταν καταιγιστικός στο ντεμπούτο του στην Ρώμη, και με συνοπτικές διαδικασίες επιβλήθηκε του Νταμίρ Ντζουμύρ, Νο31 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, μετά από μόλις 61 λεπτά, για να προκριθεί στον 3ο γύρο του Rome

Masters.

Ο Ισπανός, που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου στην Ρώμη για πρώτη φορά μετά το 2013, θέλοντας έτσι να επιστρέψει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης την ερχόμενη εβδομάδα, ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στην διοργάνωση.

The King of Clay needs just an hour to conduct his latest masterclass.

The 7-time Rome champion improves to 52-6 lifetime at #ibi18 with a 6-1 6-0 over Damir Dzumhur. pic.twitter.com/ESrCsgE7Hu

Tennis TV (@TennisTV) 16 Μαΐου 2018

Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον άνθρωπο που στον 1ο γύρο είχε υποτάξει τον συμπατριώτη και φίλο του, Φερνάντο Βερντάσκο, ο Ράφα επιβλήθηκε με 6-1, 6-0 και πλέον περιμένει τον νικητή του αγώνα Ρόμπιν Χάασε-Ντένις Σαποβάλοφ, για να μάθει τον αντίπαλό του στην φάση των “16” της διοργάνωσης.

Σερβίροντας με εξαιρετικά ποσοστά και μην αφήνοντας τον Βόσνιο να παίξει το παιχνίδι του απέναντί του, ο Ναδάλ έκανε ότι ήθελε τον Ντζουμούρ, αναγκάζοντάς τον να εκνευριστεί αρκετές φορές, οδηγούμενος, φυσιολογικά, σε αρκετά λάθη.

Another pulverized forehand by @RafaelNadal

#ibi18 pic.twitter.com/0HAJNOWyxd

Tennis TV (@TennisTV) 16 Μαΐου 2018

Ο Ντζουμούρ κέρδισε μόλις το 7% των πόντων του πίσω από το δεύτερο σερβίς του και συγκεκριμένα μόλις έναν(!) πόντο από τους 15 που έπαιξαν οι δυο τους εκεί, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα πολλά μπρέικ που έκανε ο Ισπανός σε βάρος του Νο31 στον κόσμο.

Ο Ναδάλ τελείωσε τον αγώνα με 5/8 μπρέικ πόιντς και δεν απειλήθηκε ποτέ του από τον Βόσνιο στο σερβίς του, για να πανηγυρίσει μια αρκετά άνετη νίκη στην πρεμιέρα του στο Rome Masters.

Τετάρτη 16/5: 2ος Γύρος Rome Masters

Nadal (Spain) beat Dzumhur (Bosnia & Herzegovina) 6-1, 6-0

Fognini (Italy) beat Thiem (Autria) 6-4, 1-6, 6-3

Ramos Vinolas (Spain) beat Isner (USA) 6-7(5), 7-6(2), 7-6(5)

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αγρίεψε ο Ράφα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα