Νέα γήπεδα για όλη τη χρονιά στον Καναδά

Η ομοσπονδία τένις της χώρας ανακοίνωσε τις τέσσερις περιοχές που θα λάβουν την στήριξη για να κατασκευάσουν τέσσερα courts. Οι περιοχές αυτές είναι το Τορόντο, το Στράτφορντ και το Θάντερ Μπέι του Οντάριο όπως και το Έντμοντον της Άλτα με τα γήπεδα να είναι έτοιμα μέχρι το φθινόπωρο του έτους.

Σε συνεργασία με τους χορηγούς της η ομοσπονδία τένις του Καναδά διαθέτει το ποσό των 5,6 εκατομμυρίων δολαρίων ανά έτος με τελικό στόχο την κατασκευή 150 νέων γηπέδων σε όλη τη χώρα έως το 2029. Ο Καναδάς συνεχίζει να υστερεί στην πρόσβαση σε γήπεδα σε όλη τη διάρκεια του έτους

καθώς υπάρχει μόνο ένα τέτοιο court ανά 50.000 κατοίκους. Με το σχέδιο αυτό η ομοσπονδία αναμένει σημαντική βελτίωση κάνοντας το άθλημα μία πραγματικότητα για τους παίκτες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι τέσσερις νέες εγκαταστάσεις εκτιμάται ότι θα αυξήσουν κατά 1.881 ώρες το παιχνίδι στα courts κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Το 2022 τα πρώτα ολοκληρωμένα σχέδια έκαναν τα αποκαλυπτήριά τους στο Μάρχαμ και το Χάμιλτον του Οντάριο και στο Κάλγκαρι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό γηπέδων που μπορούν να φιλοξενήσουν δράση όλο το χρόνο στα 11.

The post Νέα γήπεδα για όλη τη χρονιά στον Καναδά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα