Έμπνευση από τον Μεντβέντεφ βρήκε η Ραντουκάνου

Η Έμα Ραντουκάνου δήλωσε ότι ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ αποτέλεσε την πηγή της έμπνευσής της για να φτάσει στη νίκη στα 3 σετ επί της Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια.

Η Ραντουκάνου έσπασε 2 φορές το service της αντιπάλου της στον πρώτο γύρο ωστόσο η Βραζιλιάνα απάντησε κατακτώντας το δεύτερο set. Σε ένα υψηλής ποιότητας τρίτο set η Ραντουκάνου ήταν εκείνη που πήρε τον έλεγχο και εξασφάλισε

τη νίκη.

“Άρχισα πραγματικά δυνατά και μία μικρή πτώση στην ένταση ή την συγκέντρωση μπορεί να φέρει την απώλεια ενός set με βαρύ σκορ όπως είδατε”, είπε η Βρετανίδα. “Πρέπει να προσαρμοστείς ξανά στο τρίτο και ήταν μία μεγάλη μάχη και είναι ευκολότερο να σκέφτεσαι, εντάξει, ένα set, όποια το πάρει, θα τα δώσω όλα για αυτό. Το βλέπετε να συμβαίνει πολλές φορές στο τένις όπως το περασμένο βράδυ με τον Μεντβέντεφ. Σίγουρα αποτέλεσε έμπνευση για εμένα”.

“Θεωρώ ότι έπαιξα σε πολύ υψηλό επίπεδο σε κάποιους πόντους του ματς. Νομίζω ότι έπαιξα εξαιρετικά καλά στο πρώτο και το τρίτο κομμάτι του παιχνιδιού, υπήρξαν κάποιοι καλοί πόντοι και κάποιες καλές στιγμές. Το επίπεδο ανέβηκε γενικά στο τρίτο και ήταν μία μάχη και από τις δύο μας. Έκανα καλή δουλειά πνευματικά καθώς έμενα στους πόντους, συνέχισα να χτυπάω τη μπάλα και να είμαι αφοσιωμένη στην κάθε στιγμή ακόμα και όταν ήταν δύσκολη”.

The post Έμπνευση από τον Μεντβέντεφ βρήκε η Ραντουκάνου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα