Κύργιος: “Χόλγκερ είμαι μαζί σου αδερφέ” (vids)

Αν και βρίσκεται μακριά από τη δράση για αρκετό διάστημα ο Νικ Κύργιος έκανε αισθητή την παρουσία του στηρίζοντας, μέσω στόρι στον λογαριασμό του στο instagram, τον Χόλγκερ Ρούνε μετά από τη νέα λογομαχία του Δανού με τον Σταν Βαβρίνκα στο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο γύρο του Indian Wells. 

Θυμίζουμε ότι η κόντρα των δύο παικτών ξεκίνησε

από τον περασμένο Νοέμβριο στο indoor 1000άρι του Παρισιού, με τον Ελβετό να γνωρίζει την ήττα, αλλά να…συμβουλεύει τον 19χρονο να “σταματήσει να φέρεται σαν μωρό στο court”.

Η…απάντηση του Ρούνε ήρθε μετά από τη δική του ήττα στο Indian Wells τα ξημερώματα της Τρίτης, με τον Δανό να λέει στον Βαβρίνκα “Δεν έχεις τίποτα να πεις τώρα;” και τον πρώην Νο3 του κόσμου να απαντάει: “Τι θέλεις να σου πω;” χωρίς ωστόσο να δοθεί συνέχεια. 

pic.twitter.com/89Q5n15dac

Tennis TV (@TennisTV) March 13, 2023

Για το θέμα αυτό θέση πήρε ο Νικ Κύργιος, ο οποίος έγραψε στο στόρι του φωτογραφίζοντας τον Βαβρίνκα: “Χαχαχα ναι όλα καλά όταν κερδίζεις κλασικά. Χόλγκερ Ρούνε είμαι μαζί σου αδερφέ.” ανέφερε ο Κύργιος

Η αλήθεια είναι ότι Κύργιος και Βαβρίνκα δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον Αυστραλό να μιλάει άκρως προσβλητικά για τον τότε σύντροφο του Ελβετού, Ντόνα Βέκτις, εμπλέκοντας και τον Θανάση Κοκκινακη κατά τη διάρκεια μεταξύ τους αγώνα το 2015 στο Canada Open.

The post Κύργιος: “Χόλγκερ είμαι μαζί σου αδερφέ” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα