Ηράκλειο: Στο κυρίως ταμπλό ο Σχινάς

Την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, πήρε ο Στέφανος Σχινάς.

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Αυστριακού Γιόνας Τρίνκερ με 6-4, 6-2  παίρνοντας την πρόκριση στους“32” της διοργάνωσης, ενώ για να φτάσει στον 3ο προκριματικό γύρο επιβλήθηκε

αρχικά του Ισραηλινού Μπεν Βέιντρομπ με 6-4, 6-1, ενώ μετά ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αμερικανού Μπέντζαμιν Κρέινες με 6-4, 6-2.

Αντίθετα ο Χρήστος Αντωνόπουλος ηττήθηκε από τον Ιταλό Λούκα Φαντίνι με 6-3, 6-4 και δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό. Για να φτάσει στον τελευταίο προκριματικό γύρο αρχικά επικράτησε του συμπατριώτη του, Οδυσσέα Ράμμου με 6-1, 6-1 στον πρώτο γύρο, και εν συνεχεία νίκησε τον Σουηδό Λίνους Βίντεχουλτ με 6-3, 6-1.

Παράλληλα, τον αποκλεισμό στον δεύτερο προκριματικό γύρο της ITF διοργάνωσης στο Ηράκλειο γνώρισαν οι Ευάγγελος Κυπριώτης και Θοδωρής Παπαδόπουλος. Ο πρώτος ηττήθηκε από τον Ισραηλινό Τζόναθαν Μπάρον με 6-2, 6-4, και ο δεύτερος έχασε από τον προσεχώς αντίπαλο του Σχινά, με 6-1, 6-4.

Μαζί με τον Σχινά, στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης θα βρίσκονται και οι Αλέξανδρος Σκορίλας, Μάρκος Καλοβελώνης  και Ιωάννης Ξύλας. Ο πρώτος θα αντιμετωπίσει τον Λούκας Καταρίνα από το Μονακό, ο δεύτερος τον Ισραηλινό Τζόναθαν Μπάρον και ο τρίτος τον Ιταλό Γκαμπριέλε Μαρία Νόσε.

M15 HERAKLION SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

The post Ηράκλειο: Στο κυρίως ταμπλό ο Σχινάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα