Ναδάλ: Συνεχίζει σταθερά και δυνατά (vid)

Ούτε ο Γιάνικ Χάνφμαν κατάφερε να προκαλέσει τον Ράφαελ Ναδάλ που συνεχίζει την πορεία του στη Μελβούρνη, χωρίς απώλειες σετ.

Ο 35χρονος Ισπανός, μετά την ελεγχόμενη πρεμιέρα επί του Μάρκος Γκιρόν, κέρδισε με 6-2, 6-3, 6-4 τον 30χρονο Γερμανό qualifier, Νο126 της παγκόσμιας κατάταξης και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Australian Open όπου περιμένει έναν εκ των Χατσάνοφ-Μπονζί.

Το Νο6 του ταμπλό, μόλις

στο δεύτερο τουρνουά του μετά τον περασμένο Αύγουστου και το πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό πόδι όπου χρειάστηκε να χειρουργηθεί, δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τα χτυπήματά του και την κίνηση μέσα στο court, έχοντας φυσικά πολλά περιθώρια βελτίωσης.


Ένα από τα αρνητικά του σημερινού παιχνιδιού του Ναδάλ, οι πολλές ανεκμετάλευτες ευκαιρίες για break, με τον αριστερόχειρα Ισπανό να πετυχαίνει 4 στα 16. Το αντίστροφα θετικό είναι η δημιουργια πολλών ευκαιριών.

Αντίθετα, ο Ισπανός απειλήθηκε ελάχιστα στο σερβίς του και μάλιστα έσωσε και τις δύο ευκαιρίες για break του αντιπάλου του. Παρ΄ότι το σκορ φαίνεται φαινομενικά εύκολο, οι δύο άνδρες ξόδεψαν 2 ώρες και 42 λεπτά στη Rod Laver Arena με τον Ναδάλ να τελειώνει το ματς με 30 winners και 26 αβίαστα λάθη.

Αυτή ήταν η 71η νίκη του Ναδάλ στο πρώτο Grand Slam της σεζόν. Μόνο ο Φέντερερ (102) και ο Νόβακ Τζόκοβιτς (82) έχουν περισσότερες στο Melbourne Park.

Πέρυσι, ο Ράφα αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Australian Open από τον Στέφανο Τσιτσιπά, κι ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 σετ.

Rafa rolls on

@RafaelNadal puts in a top performance to move past Yannick Hanfmann 6-2 6-3 6-4. #AusOpen • #AO2022
: @wwos • @espn • @eurosport • @wowowtennis pic.twitter.com/MjWumk2z27

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 19, 2022

ΑΟ MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Ναδάλ: Συνεχίζει σταθερά και δυνατά (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα