Μεντβέντεφ για Κύργιο: “Θα είναι δύσκολο ματς” (vid)

Ο Νο2 τενίστας στον κόσμο και περυσινός φιναλίστ στη Μελβούρνη, Ντανίλ Μεντβέντεφ, στη συνέντευξη τύπου μετά την πρόκρισή του στον 2ο γύρο του φετινού Αυστραλιανού Όπεν, μίλησε για τον επόμενο αντίπαλό του, Νικ Κύργιο.

Ο Ρώσος, χαρακτήρισε δύσκολο ματς, τη μονομαχία με τον Ελληνοαυστραλό στον 2ο γύρο, όμως πιστεύει, πως αν καταφέρει να πιάσει την απόδοση που θέλει, θα φτάσει στην επικράτηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Νικ δεν έχει παίξει πολύ τένις το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως ξέρουμε όλοι ότι κάθε φορά που μπαίνει στο court, μπορεί να παίξει

καλά.

Πέρυσι κέρδισε τον Ούγκο (Αμπέρ) εδώ, σε ένα τρελό ματς, ενώ έφτασε πολύ κοντά να αποκλείσει και τον Ντομινίκ (Τιμ). Είμαι παράξενος να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή, διότι όσο λιγότερο παίζει τένις, τόσο περισσότερο αγωνίζεται χωρίς ρυθμό.

Πάντως, σίγουρα δεν θα είναι εύκολο ματς. Θα έχει και το κοινό μαζί του, θα προσπαθήσει να ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα. Πάντα έχει κίνητρο όταν παίζει με μεγάλα ονόματα.

Εγώ από πλευράς μου, θα κάνω την προετοιμασία μου, θα μπω συγκεντρωμένος στο court και αν μπορέσω να πιάσω την απόδοση που θέλω, μάλλον θα είναι αρκετά δύσκολο να με κερδίσει”.

ΑΟ MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Μεντβέντεφ για Κύργιο: “Θα είναι δύσκολο ματς” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα