Ξανά στη μάχη Σάκκαρη, Ναδάλ και Μπάρτι

Τα ξημερώματα της Τετάρτης θα ξεκινήσει ο 2ος γύρος του φετινού Αυστραλιανού Όπεν, με τα ονόματα της Μαρίας Σάκκαρη, του Ράφα Ναδάλ, της Άσλεϊ Μπάρτι, αλλά και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της ημέρας.

Αρχικά, η Μαρία, θα αγωνιστεί και πάλι στο βραδινό session, μπαίνοντας στην Margaret Court Arena περίπου στις 10:00GR, για να τεθεί αντιμέτωπη με την Κινέζα qualifier, Κινβέν Ζενγκ, Νο111 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Οι

δυο αθλήτριες δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν, με την 19χρονη να μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες φέτος στη Μελβούρνη.

Ο Ναδάλ, ο Ζβέρεφ και οι άλλοι

Φυσικά, τα ονόματα του Ράφα Ναδάλ και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ ξεχωρίζουν από το ανδρικό πρόγραμμα της Τετάρτης.

Ο πολύπειρος Ισπανός θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά φέτος στη Rod Laver Arena, αντιμετωπίζοντας τον Νο126 τενίστα του κόσμου, Γιανίκ Χάνφμαν, περίπου στις 05:00GR.

Στο βραδινό session του κεντρικού court τοποθετήθηκε ο Νο3 του ταμπλό, Ζβέρεφ, μιας και θα παίξει κόντρα στον home favorite, Τζον Μίλμαν (Νο89). Tricky ματς για τον Γερμανό, που θα τα βρει σκούρα, κόντρα στον 32χρονο Αυστραλό. Για τις 11:30GR έχει προγραμματιστεί η συγκεκριμένη μονομαχία.

Σαποβάλοφ – Κβον (04:00GR) και Μονφίς – Μπούμπλικ (12:00GR) βρίσκονται στο πρόγραμμα της Margaret Court Arena, ενώ Μπερετίνι (05:30GR vs Κόζλοφ) και Χουρκάτς (09:30GR vs Μαναρινό) θα παίξουν στο τρίτο τη τάξει court του Melbourne Park, την John Cain Arena.

Με Νο1 και υπερασπίστρια το γυναικείο ΟΟP

Η Νο1 τενίστρια του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι, θα μπει και πάλι στη Rod Laver Arena για να αντιμετωπίσει qualifier. Μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα επί της Λέσια Τσουρένκο, περίπου στις 04:00GR της Τετάρτης θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα, Λούτσια Μπρονζέτι (Νο142).

Στις 10:00GR, η υπερασπίστρια του τίτλου, Ναόμι Οσάκα, θα παίξει με την Αμερικανίδα, Μάντισον Μπρένγκλε (Νο54), με φόντο τις “32” καλύτερες του θεσμού.

Η πολύ φορμαρισμένη Πάουλα Μπαντόσα (Νο8) θα αντιμετωπίσει την Μαρτίνα Τρεβισάν (Νο111) στις 02:00GR, ενώ η Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα (Νο4) θα κοντραριστεί με την Ξιγιού Γουάνγκ (Νο139) περίπου στις 07:00GR. Σβιτολίνα και Αζαρένκα θα αγωνιστούν επίσης.

ΑΟ MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ξανά στη μάχη Σάκκαρη, Ναδάλ και Μπάρτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα