Ο Σαποβάλοφ αποκάλυψε τον λόγο “χωρισμού” του με τον Γιούζνι

Ο Ντένις Σαποβάλοφ το πρωί της Τετάρτης θα ριχτεί στη μάχη του 2ου γύρου στο Αυστραλιανό Όπεν, αντιμετωπίζοντας τον Νοτιοκορεάτη, Σουνγού Κβον.

Λίγες ώρες νωρίτερα πάντως, σε συνέντευξή του αμέσως μετά την πρεμιέρα του στη Μελβούρνη, προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Ο 22χρονος Καναδός, Νο14 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, δεν δουλεύει πλέον με τον Μίχαηλ Γιούζνι και αφού ρωτήθηκε για το τέλος της σχέσης του με τον Ρώσο, έθιξε το θέμα που τις προηγούμενες εβδομάδες απέφευγε να σχολιάσει.

Πιο συγκεκριμένα, για τον “χωρισμό” του με τον έμπειρο προπονητή,

είπε:

“Λίγες εβδομάδες μετά το τουρνουά της Στοκχόλμης, αποφάσισα να μιλήσω μαζί του. Του εξέφρασα την πρόθεσή μου να χωρίσουμε τους δρόμους μας.

Δεν ήταν αρνητικός, κατάλαβε τους λόγους που το ζήτησα. Έφτασε να είναι αμοιβαία η επιθυμία τερματισμού της συνεργασίας μας. Παρ’ όλα αυτά, διατηρούμε ακόμη και τώρα, εξαιρετικές σχέσεις. Μιλάμε με μηνύματα και λέμε τα νέα μας.

Αμφότεροι, όμως, καταλάβαμε ότι δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στη δουλειά μας, γιατί δεν πετυχαίναμε αυτά που θέλαμε. Γι’ αυτό και χωρίσαμε. Δυστυχώς, αυτήν είναι η βιομηχανία του τένις μερικές φορές.

Ήταν δύσκολο για εμένα, διότι κάθε μέλος της προπονητικής μου ομάδας, το υπολογίζω σαν μέλος της οικογένειάς μου, όμως έπρεπε να αλλάξουμε κατεύθυνση. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η συγκεκριμένη απόφαση”.

ΑΟ MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Ο Σαποβάλοφ αποκάλυψε τον λόγο “χωρισμού” του με τον Γιούζνι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα