Μάρεϊ: “Θα ήθελα να φτάσω μακριά”

Μετά από το καταπληκτικό ματς – “θρίλερ” που οδήγησε σε νίκη με 3-2 απέναντι στον Μπασιλασβίλι, ο Άντι Μάρεϊ εμφανίστηκε αρκετά ανακουφισμένος και γεμάτος συναισθήματα στη συνέντευξη μετά τον αγώνα, μιλώντας για την επιστροφή του και για την απόδοση που θέλει να πιάσει.

“Αυτό είναι το μέρος όπου νόμιζα είχα παίξει τον τελευταίο μου αγώνα πριν 3 χρόνια, αλλά ήταν καταπληκτικό που επέστρεψα κερδίζοντας μια μάχη στα πέντε σετ. Δεν μπορούσα να ζητήσω περισσότερα”, είπε το πρώην Νο1 του κόσμου.

“Όταν βλέπω παλιούς

αγώνες μου, όπως το 2015, το 2016, παρατηρώ ότι ήμουν αρκετά αποτελεσματικός, όταν είχα ευκαιρίες και όταν ήμουν μπροστά στο σκορ, τελείωνα τα ματς γρήγορα”, δήλωσε ο Σκωτσέζος.

“Αυτή τη στιγμή, επειδή δεν παίζω ακριβώς σε αυτό το υψηλό επίπεδο, οι αγώνες είναι ίσως λίγο πιο κλειστοί. Οπότε ελπίζω ότι αν μπορέσω να συνεχίσω να βελτιώνω το επίπεδό μου, θα μπορέσω να συντομεύσω μερικούς από τους αγώνες.

Κέρδισα το τουρνουά στην Αμβέρσα (2019). Εκεί ένιωσα ότι κινούμουν καλά. Αλλά μετά από αυτόν τον τίτλο είχα κάποιες αποτυχίες και διάφορα προβλήματα στην περιοχή του ισχίου, που επηρέασαν κατά καιρούς την κίνησή μου”, αποκάλυψε ο Άντι που φαίνεται να κινείται καλύτερα στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν.

“Ο στόχος είναι να προσπαθήσω να το διατηρήσω και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω αυτό είναι να παραμένω υγιής για μεγάλο χρονικό διάστημα”.

Andy loves the fans. The fans love Andy @andy_murray · #AusOpen · #AO2022 pic.twitter.com/0LdJPBxBeF

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 18, 2022

“Υπήρξαν σίγουρα στιγμές, από τότε που άρχισα να παίζω ξανά, για τις οποίες είμαι πραγματικά ευχαριστημένος. Υπήρξαν και άλλα σημεία στα οποία αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα.

Είμαι περήφανος που μπορώ να κερδίζω αγώνες όπως σήμερα και να αγωνίζομαι με παιδιά που είναι γύρω στα 20-25.

Δεν είναι εύκολο. Έκανα πολλή δουλειά και προσπάθεια. Συνέχισα να παίζω, και μέρες σαν τη σημερινή το κάνουν να αξίζει“, είπε για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει.

Ο Μάρεϊ στο τέλος της συνέντευξης απάντησε και στην ερώτηση για το αν βλέπει τον εαυτό του να φτάνει μακριά στο φετινό Australian Open:

“Θα ήθελα να φτάσω μακριά. Είναι κάτι που δεν κατάφερα σε κανένα από τα Slam από τότε που επέστρεψα από τον τραυματισμό. Είναι κάτι που με παρακινεί και έχω παίξει μερικά από τα καλύτερα μου ματς εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω άνετα εδώ και ελπίζω να το κάνω σε αυτό το τουρνουά”, επεσήμανε.

Ο Άντι Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει τον qualifier Τάρο Ντάνιελ στον 2ο γύρο, την Πέμπτη.

ΑΟ MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μάρεϊ: “Θα ήθελα να φτάσω μακριά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα