Ναδάλ: “Φτάνω κοντά” – VIDEO

Με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία προσεγγίζει τη Ρώμη ο Αυτοκράτορας του Rome Masters, Ράφαελ Ναδάλ

Κάθε εβδομάδα και καλύτερα ο Ράφαελ Ναδάλ, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά…

Μετά τη σκληρή ήττα από τον Στέφανο Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Madrid Masters, ο Ισπανός πρωταθλητής καλείται να γίνει ο πρώτος τενίστας που υπερασπίζεται τίτλο τη φετινή σεζόν.

Ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος στο διάσημο τουρνουά της Ιταλικής μεγαλούπολης, μπορεί να μην έχει κερδίσει κάποιον τίτλο φέτος ωστόσο ξέρει ότι είναι κοντά και

θα δώσει τα πάντα για να τα καταφέρει, όσο πιο σύντομα γίνεται.

“Μερικές φορές, το να κερδίσεις έναν τίτλο δεν κάνει τη διαφορά. Εγώ δεν έχω κερδίσει τίτλο φέτος. Είναι αλήθεια ότι έχασα κάποια τουρνουά λόγω προβλήματος. Είναι επίσης αλήθεια πως όταν παίζω, φτάνω κοντά στο να κερδίσω. Δεν παίζω αρκετά καλά για να κερδίσω αλλά ούτε και χάλια. Βρίσκομαι εκεί. Έχω τέσσερις συνεχόμενους ημιτελικούς από το Indian Wells. Όμως, έτσι είναι το τένις: μερικές φορές κερδίζεις, μερικές φορές χάνεις” είπε ο Ράφαελ Ναδάλ στη συνέντευξη Τύπου από το Foro Italico τη Δευτέρα.

“Είναι αλήθεια ότι έχασα 1-2 ματς στα οποία έπαιξα καλά και πιθανότατα έπρεπε να κερδίσω, όμως έτσι λειτουργεί το τένις” πρόσθεσε.

Ο 32χρονος Ισπανός, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, νιώθει πολύ καλά που επιστρέφει σε ένα ξεχωριστό τουρνουά για τον ίδιο, έχοντας πανηγυρίσει οχτώ τίτλους στο Masters της Ρώμης.

Σαφώς και το τουρνουά της Αιώνιας Πόλης είναι πιο βολικό στο παιχνίδι του Ναδάλ σε σχέση με της Μαδρίτης που διαφοροποιείται κυρίως λόγω υψομέτρου και διαφορετικής ταχύτητας της μπάλας.

“Νιώθω καλά. Μπορεί να μην έχω κερδίσει τίτλο, όμως νιώθω καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Ρώμη. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε αυτό το ξεχωριστό μέρος για μένα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο επίπεδο που θέλω”

Ο Ναδάλ στον 2ο γύρο θα περιμένει το νικητή του γαλλικού εμφυλίου Γκασκέ-Σαρντί ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στον 3ο γύρο θα συναντήσει έναν εκ των Μπασιλασβίλι-Τζέρε.

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h)

The post Ναδάλ: “Φτάνω κοντά” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα