Σόου Φονίνι στη Ρώμη! – VIDEO

Ένας εξαιρετικός Φάμπιο Φονίνι κέρδισε ελεγχόμενα τον Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Masters της Ρώμης δεχόμενος φυσικά την αποθέωση από τους συμπατριώτες του!

Για πρώτη φορά, ο Φάμπιο Φονίνι αγωνίστηκε στην πατρίδα του με άλλο στάτους, όντας πλέον ο κάτοχος ενός Masters τίτλου, αυτού στο Μόντε Κάρλο φέτος.

Ο σπουδαίος Ιταλός τενίστας που παραδοσιακά κάνει καλές εμφανίσεις στο Foro Italico, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στην επικίνδυνη πρεμιέρα του κόντρα στον Τζο-Γουίλφριντ

Τσονγκά κερδίζοντας τον Γάλλο τενίστα με 6-3, 6-4 για να προκριθεί στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Σημείο-κλειδί στο ματς ήταν η ικανότητα του Ιταλού να σβήνει τα break point που δημιουργούσε ο αντίπαλός του σώζοντας τα πέντε από τα έξι που “έχτισε” ο Τσονγκά με το break τελικά να γίνεται όταν ο Φονίνι ήταν ήδη μπροστά με σετ και διπλό break.

Δεχόμενος την αποθέωση από τους συμπατριώτες που αναμφίβολα έχουν μεγάλες πλέον βλέψεις για τον Φόνια, με τη σταθερή παρουσία του προπονητή του, Φράνκο Νταβίν αλλά και της συζύγου του, Φλάβια Πενέτα, ο Φονίνι έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει σε ακόμα ένα χωμάτινο τουρνουά φέτος.

Τον διασυρμό από τον Άλμπερτ Ράμος δέχτηκε ο Γκαέλ Μονφίς!

Ο 33χρονος Γάλλος έκανε κακή εμφάνιση και φεύγει άρον-άρον από τη Ρώμη κερδίζοντας μόλις τέσσερα games από τον χωματά Ισπανό, 6-3, 6-1.

Ένας άλλος, μετά τον Φονίνι, σπουδαίος Ιταλός τενίστας στο χώμα, ο Μάρκο Τσεκινάτο, αγχώθηκε μένοντας με σετ πίσω από τον Άλεξ Ντε Μινόρ αλλά αντέδρασε αριστοτεχνικά ανατρέποντας την κατάσταση και θα βρίσκεται επίσης στον δεύτερο γύρο.

Δευτέρα, 13/5: 1ος γύρος Rome Masters
Coric (Croatia) beat Auger-Aliassime (Canada) 6-7(4) 6-3 6-4
Verdasco (Spain) beat Edmund (Great Britain) 4-6 6-4 6-2
Shapovalov (Canada) beat Carreno Busta (Spain) 6-3 7-6(5)
Djere (Serbia) beat Kukushkin (Kazakhstan) 6-3 6-4
Khachanov (Russia) beat Sonego (Italy) 6-3 6-7(1) 6-3
Fognini (Italy) beat Tsonga (France) 6-3 6-4
Ramos (Spain) beat Monfils (France) 6-3 6-1
Cecchinatto (Italy) beat De Minaur (Australia) 4-6 6-3 6-1
Norrie (Great Britain) beat Millman (Australia) 3-6 6-3 6-4

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Σόου Φονίνι στη Ρώμη! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα