Επιστροφή με νίκη για τη Σερίνα! – VIDEO

Στο πρώτο της ματς μετά τις 22 Μαρτίου, η Σερίνα Γουίλιαμς επιβλήθηκε της Ρεμπέκα Πίτερσον και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο της Ρώμης!

Η Σερίνα Γουίλιαμς είναι και πάλι εδώ!

Η 37χρονη Αμερικανίδα τενίστρια επέστρεψε στο γυναικείου τουρ μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού και πρώτη της “στάση” το Premier Mandatory τουρνουά της Ρώμης!

Μιλάμε για το πρώτο ματς της θρυλικής Αμερικανίδας στο χώμα για φέτος και τα πήγε γενικά πολύ καλά κόντρα στην Ρεμπέκα Πίτερσον την οποία και κέρδισε με 6-4, 6-2 στα πλαίσια του πρώτου γύρου της διοργάνωσης.

Κατά

διαβολική σύμπτωση, το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του Miami Open πριν αποσυρθεί από το τουρνουά αυτό και μείνει εκτός για δύο μήνες, ήταν και πάλι κόντρα στην Πίτερσον και εκεί είχε κερδίσει πιο δύσκολα, στα τρία σετ.

Η κάτοχος τριών Ρολάν Γκαρός θα αντιμετωπίσει την αδερφή της, Βίνους, στον επόμενο γύρο στην 31η μεταξύ τους μονομαχία!

Τα καλά νέα για την Αμερικανίδα έρχονται από το γεγονός ότι πέραν μιας “μουδιασμένης” αρχής, όπως είναι φυσιολογικό, μένοντας πίσω με 1-3 στο πρώτο σετ, η απάντηση ήταν πολύ δυναμική.

Δεν έχασε ποτέ ξανά το σερβίς της και, αντίθετα, πέτυχε τέσσερα συνολικά breaks επί της Σουηδέζας τενίστριας παίζοντας ολοένα και καλύτερο τένις προϊόντος του ματς.

Η προβληματική και φέτος Γκραρμπίνιε Μουγκουρούθα, τουλάχιστον ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη Ρώμη.

H 26χρονη Ισπανίδα απέτυχε παταγωδώς στη Μαδρίτη χάνοντας από τον πρώτο μόλις γύρο αλλά στη Ρώμη έκανε μια ικανοποιητική πρεμιέρα κερδίζοντας την Σαϊσάι Τζενγκ με 6-3, 6-4 περιμένοντας, ίσως, την Καρολίν Βοζνιάκι σε ένα σούπερ ντέρμπι δεύτερου γύρου ανάμεσα σε δύο Grand Slam winners.

Όπως και στη Μαδρίτη μία εβδομάδα πριν, η Ναόμι Οσάκα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις και πάλι κόντρα στην επικίνδυνη Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα.

Δευτέρα, 13/5: 1ος γύρος Rome Premier Mandatory
S. Williams (USA) beat Peterson (Sweden) 6-4 6-2
Muguruza (Spain) beat Zheng (China) 6-3 6-4
Konta (Great Britain) beat Riske (USA) 6-4 6-1
Cibulkova (Slovakia) beat Sasnovich (Belarus) 6-2 6-3
Putinsteva (Kazakhstan) beat Tsurenko (Ukraine) 6-4 6-2
Siniakova (Czech Republic) beat Wang (China) 1-6 7-5 6-4

ITALIAN OPEN MAIN DRAW | ITALIAN OPEN QUAL. DRAW | OOP (-1h)

Kώστας Αϊτάκης

The post Επιστροφή με νίκη για τη Σερίνα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα