Στην “Αρένα” η Σάκκαρη

“Φτιαγμένη” από τα προκριματικά μπαίνει στο κυρίως ταμπλό η Μαρία Σάκκαρη

Με προίκα τις δύο straight sets νίκες επί των πρώην Top10 Ζβονάρεβα και Πέτκοβιτς στα προκριματικά του Italian Open αλλά και της πρόσφατης φόρμας που διανύει στο χώμα, η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται στη μάχη του κυρίως ταμπλό στο κορυφαίο τουρνουά προετοιμασίας για το Γαλλικό Όπεν.

Η 23χρονη Αθηναία με καταγωγή από Σπάρτη, έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην

Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, Νο36 της παγκόσμιας κατάταξης, στον αγώνα που θα ανοίξει το πρόγραμμα (12:00GR-Cosmote TV) στο Court 1 (τέταρτο μεγαλύτερο court) των εγκαταστάσεων του Foro Italico.

Πρόκειται για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο WTA Tour, με τη Σάκκαρη να έχει ρεκόρ 8-3 νίκες/ήττες σε 11 παιχνίδια που έχει δώσει στη φετινή χωμάτινη σεζόν, προερχόμενη μάλιστα και από τον πρώτο WTA τίτλο καριέρας, στο Ραμπάτ του Μαρόκο. Από την άλλη, η Παβλιουτσένκοβα δεν έχει παίξει πολύ στο χώμα, με ρεκόρ 1-2 μέχρι τώρα.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα των γυναικών, ξεχωρίζει η βραδινή αναμέτρηση στο Centrale (20:30GR) μεταξύ της Ελίνα Σβιτολίνα και της Βικτόρια Αζαρένκα.

Συναρπαστικά ματς περιλαμβάνει και το Masters των ανδρών, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να απολαμβάνει άλλη μια ημέρα ρεπό και να ρίχνεται στη μάχη την Τετάρτη, κόντρα στον ανερχόμενο 17 Ιταλό, Γιανικ Σίνερ.

Ο Στέφανος θα παίξει την Τρίτη στα διπλά, με συμπαίκτη τον Ολλανδό Γουέσλει Κούλχοφ και αντιπάλους τους Βερντάσκο/Σαποβάλοφ σε μια διασκεδαστική αναμέτρηση (16:00GR).

Το ντέρμπι στις 14:00GR-Cosmote TV, ανάμεσα σε Νικ Κύργιο και Ντανίλ Μεντβέντεφ αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα και να γεμίσει τις εξέδρες του Centrale ενώ με τον γηπεδούχο wild card, Ματέο Μπερετίνι θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του το Νο4 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ (16:00GR).

Σπουδαίο ματς και στο ξεκίνημα της ημέρας στο Grandstand (12:00GR) ανάμεσα σε Σταν Βαβρίνκα και Νταβίντ Γκοφάν ενώ στο Pietrangeli θα πραγματοποιηθεί το γαλλικό ντέρμπι μεταξύ του Ρισάρ Γκασκέ και του Ζέρεμι Σαρντί από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του υπερασπιστή του τίτλου, Ράφαελ Ναδάλ, στο 2ο γύρο.

ITALIAN OPEN MEN’S DRAW | ITALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Στην “Αρένα” η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα