Φιλανθρωπικό της Εθνικής Ενόπλων στη Λαμία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στην Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Φθιώτιδας και την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων.

Σκοπός του φιλανθρωπικού αγώνα ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για τη δημιουργία «Ταμείου αρωγής ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή», ενώ το παρών στο ΔΑΚ για λογαριασμό της Εθνικής Ενόπλων έδωσαν οι Κώτσιρας και Τσίφτης του Αστέρα Τρίπολης, Ντουρμισάι και Μασούρας του Πανιωνίου, Βέργος του Παναθηναϊκού, Φετφατζίδης
του Άρη, Γιαννιώτας και Γιαννίκογλου της ΑΕΚ, Στρέζος του ΟΦΗ, Καρέλης του ΠΑΟΚ, Μπουλούλης και Τσούκαλος της Λαμίας.

Την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων συνόδευσαν οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τσουμελέκα, οι προπονητές Βασίλειος Βούζας, Θεόδωρος Παχατουρίδης, Αλβέρτος Παπαδάκης, Παναγιώτης Χριστοφιλέας και Ιωάννης Ζαλαώρας.

Τ σκορ της αναμέτρησης ήταν 3-5 υπέρ της Εθνικής ομάδας και αν μη τι άλλο οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, πρόσφεραν θέαμα και γκολ στον κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκαν και αρκετές βραβεύσεις και από τον Δήμο Λαμιέων, αλλά και από την ΕΠΣΦ και τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα