Νίκη για Βαβρίνκα και στο βάθος Ράφα – VIDEO

Χωρίς απώλειες σετ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Ακαπούλκο ο Στάνισλας Βαβρίνκα

Πρεμιέρα είχαμε τη Δευτέρα στο combined τουρνουά ATP/WTA, Abierto Mexicano Telcel με τον Στάνισλας Βαβρίνκα να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα των επισκεπτών στις εγκαταστάσεις του Ακαπούλκου.

Ο 33χρονος Ελβετός, κατάφερε να ξεπεράσει το επικίνδυνο εμπόδιο του Ράιαν Χάρισον ο οποίος προερχόταν “ζεστός” από τα προκριματικά και λίγο έλειψε να στείλει το ματς στο καθοριστικό σετ.

Τελικά,

ο Stan the Man επικράτησε 6-4, 7-6(6) του 26χρονου Αμερικανού και προκρίθηκε στο 2ο γύρο της ATP 500 διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το Νο7 του ταμπλό, Στιβ Τζόνσον, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του την πιθανή διασταύρωση με τον Ράφαελ Ναδάλ στα προημιτελικά.

Ο Βαβρίνκα πέτυχε γρήγορα breaks και στα δύο σετ, με τον Χάρισον να ισορροπεί το 2ο σετ με break στο 8ο game (4-4). Στο tie break ο Αμερικανός έσωσε ένα match point στο 5-6, όμως ο Βαβρίνκα εκμεταλλεύτηκε τη δεύτερη ευκαιρία του, με τον 26ο winner του στο ματς.

Την Τρίτη, ο Ράφαελ Ναδάλ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση αντιμετωπίζοντας (04:00GR-COSMOTE SPORT 7HD) τον Μίσα Ζβέρεφ.

ABIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Νίκη για Βαβρίνκα και στο βάθος Ράφα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα