Καταγράφει αρνητική πρωτιά ο ΠΑΣ

Θέμα προς διερεύνηση, πρωτίστως από την ίδια την τεχνική ηγεσία της ομάδας, είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα το γεγονός ότι καταγράφει αρνητική πρωτιά στην κατηγορία αυτών που έχουν δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων τους.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της Super League αναφέρεται σχετικά:

"Η αντοχή και η συγκέντρωση μέχρι το τέλος ενός αγώνα είναι καταλυτικά στοιχεία στην επιτυχία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε στο Αγρίνιο με γκολ
του Άργκους στο 79ο λεπτό. Ήταν το 11ο γκολ που δέχτηκε στο τελευταίο τέταρτο στους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.

Από αυτά πάντως μόνο τα πέντε ήταν νικητήρια για τον αντίπαλο. Στην Ξάνθη, στην Τρίπολη, στην Τούμπα, στο "Κλ. Βικελίδης" και στο Αγρίνιο.Βέβαια δεν σημαίνει ότι και κάποια από τα άλλα έξι δεν έπαιξαν ρόλο, αφού κάποιο μπορεί κάνει το σκορ 2-0 και να στερήσει την ελπίδα να διεκδικήσει μια ομάδα κάτι από το παιχνίδι.

Φυσικά, για να αξιολογηθεί το στατιστικό του αριθμού των γκολ που δέχεται μια ομάδα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να υπολογιστούν πολλοί παράγοντες. Όπως ο συνολικός αριθμός των γκολ που έχει δεχτεί, δηλαδή τι ποσοστό του συνόλου είναι ο αριθμός των γκολ αυτών.Και σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΣ έχει δεχτεί το 34% των γκολ μετά το 75'.

Μεγάλο ποσοστό έχει δεχτεί και η ΑΕΚ, αν και μόλις τέσσερα γκολ, είναι το 31% του συνόλου.Αναλυτικά ο αριθμός των γκολ που έχουν δεχτεί οι ομάδες μετά το 75' λεπτό φέτος(σε παρένθεση το ποσοστό τους επί του συνόλου του παθητικού της ομάδας):

11 γκολ: ΠΑΣ Γιάννινα (34%)
9 γκολ: Πανιώνιος (29%)
8 γκολ: ΟΦΗ (22%), Παναιτωλικός (29%)
7 γκολ: Απόλλων (18%), Αστέρας Τρίπολης (26%), Λαμία (26%), ΑΕΛ (25%)
6 γκολ: Ατρόμητος (30%)
4 γκολ: ΑΕΚ (31%), Άρης (19%), Λεβαδειακός (14%), Ξάνθη (24%)
3 γκολ: Παναθηναϊκός (16%)
2 γκολ: Ολυμπιακός (14%), ΠΑΟΚ (18%)".
Keywords
Τυχαία Θέματα