Ναδάλ: “Χαρούμενος που είμαι υγιής και με όρεξη για τένις!

Για τον Ραφαέλ Ναδάλ, η ευχάριστη είδηση της εβδομάδας δεν είναι η κατάκτηση του ένατου τίτλου του στη Ρώμη αλλά το γεγονός ότι είναι υγιής, ανταγωνιστικός και ακόμα χαίρεται να παίζει τένις!

Μετά από τόσους τίτλους, τόση τρομερή επιτυχία που είχε στην καριέρα του μην έχοντας πλέον να αποδείξει τίποτα και σε κανένα, είναι πραγματικά ένα μοναδικό θέαμα να βλέπεις τον Ραφαέλ Ναδάλ να πανηγυρίζει τον τίτλο του στη Ρώμη σαν μικρό παιδί!

Ο 32χρονος τενίστας έσπασε επιτέλους το “ρόδι” για το 2019 όσον αφορά στην κατάκτηση τίτλων μετά τη νίκη του κόντρα

στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο, εστίασε αλλού όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματα του μετά τον θρίαμβο του στην “Αιώνια Πόλη”!

“Η Ρώμη, όπως και όλα τα άλλα τουρνουά, ήρθαν και πέρασαν. Πιο πολύ χαίρομαι γοα το γεγονός ότι παραμένω ανταγωνιστικός, είμαι υγιής και έχω ακόμα όρεξη για τένις. Αυτά κρατάω για τη συνέχεια!” ανέφερε ο πάντα ταπεινός πρωταθλητής Ράφα!

“Πάντα γνωρίζω ότι σε αυτήν την επιφάνεια θα έρθουν ευκαιρίες για επιτυχίες. Έπαιξα καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του τελικού. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Τζόκοβιτς για την εβδομάδα που είχε και τη μάχη που έδωσε στον τελικό” πρόσθεσε ο Ναδάλ.

Από την άλλη, ο ηττημένος της ημέρας, Νόβακ Τζόκοβιτς υποκλίθηκε στην αγωνιστική ανωτερότητα του Ράφα χαρακτηρίζοντας τον ως ανώτερό του την Κυριακή μένοντας ικανοποιημένος από την εβδομάδα που είχε και τα αποτελέσματα του σε Μαδρίτη και Ρώμη!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ: “Χαρούμενος που είμαι υγιής και με όρεξη για τένις! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα