Μουράτογλου: “Μόνο η φυσική κατάσταση λείπει από τη Σερίνα”

19:03 6/3/2020 - Πηγή: Tennis24

Ο Πατρίκ Μουράτογλου έδωσε μια εκτεταμένη συνέντευξη σχολιάζοντας τα πεπραγμένα της Σερίνα Γουίλιαμς μετά τη γέννηση της κόρης της, όσον αφορά στα επιτεύγματά της στο τουρ.

Ο έμπειρος Γάλλος προπονητής και συνεργάτης της κορυφαίας Αμερικανίδας τενίστριας από το 2012 είναι κατηγορηματικός: η Σερίνα δεν στερείται αυτοπεποίθησης αλλά φυσικής κατάστασης!

“Έχει παίξει επτά Grand Slam μετά τη γέννηση της κόρης φτάνοντας σε τέσσερις τελικούς! Σε κάθε έναν από αυτούς τους τελικούς, σίγουρα δεν είδαμε τη Σερίνα που έχει

κατακτήσει 23 Slams” ανέφερε.

“Συνεχώς με ρωτάνε αν το πρόβλημα με τη Σερίνα είναι το γεγονός ότι δεν παίζει αρκετά τουρνουά εκτός Slam. Φυσικά, το να παίζεις και να κερδίζεις αγώνες σου δίνει αυτοπεποίθηση. Αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό αφορά τη Σερίνα. Δεν θα έφτανε σε τελικούς Slam κερδίζοντας δύσκολους προημιτελικούς και ημιτελικούς αν δεν είχε αυτοπεποίθηση. Όσον αφορά στη φυσική κατάσταση, όμως, σίγουρα δεν είναι στο 100%, ευελπιστώ όμως ότι πλησιάζει” πρόσθεσε.

“Αντιμετωπίζει τώρα την, πιθανώς, τελευταία πρόκληση της καριέρας της. Με ρωτάνε αν θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ. Η Σερίνα παίζει μόνο για να σπάει τα ρεκόρ όχι να τα ισοφαρίζει. Δεν είναι χαρούμενη με ένα ασημένιο μετάλλιο” κατέληξε κατηγορηματικά ο Μουράτογλου.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μουράτογλου: “Μόνο η φυσική κατάσταση λείπει από τη Σερίνα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα