Λιούμπισιτς: “Ευλογία για το τένις ο Φέντερερ”

18:10 6/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο πρώην Νο3 τενίστας του κόσμου και νυν μέλος του προπονητικού επιτελείου του Ρότζερ Φέντερερ, Ίβαν Λιούμπισιτς, μίλησε για την σχέση του με τον Ελβετό “Βασιλιά”…

Από το 2016 δουλεύει δίπλα στον Ρότζερ. Τον ακολουθεί παντού και τον βοηθάει καθημερινά στις προπονήσεις του. Τον γνωρίζει σχεδόν καλύτερα από όλους, μιας και τον είχε αντιμετωπίσει 16 φορές, πριν εγκαταλείψει το τένις.

Ο Ίβαν Λιούμπισιτς, μίλησε για τον θρυλικό Ελβετό και τόνισε στις δηλώσεις του, πως είναι ευλογία για το τένις να υπάρχει ακόμη και σε τέτοια ηλικία στο Tour.

Ο Φέντερερ

θα κλείσει τα 39 τον ερχόμενο Αύγουστο, αλλά ο Λιούμπισιτς… δεν χορταίνει να δουλεύει μαζί του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Η δουλειά μου με τον Ρότζερ, είναι η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη προτεραιότητα στη ζωή μου. Είμαι διαθέσιμος για εκείνον 52 εβδομάδες τον χρόνο και θα συμβαίνει αυτό, όσο συνεχίζει και βρίσκεται στο Tour.

Είμαι ευγνώμων στον Ρότζερ, για τις ευκαιρίες που μου έχει δώσει και είμαι στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ευλογία να δουλεύω μαζί του, γιατί ο ίδιος είναι ευλογία για το τένις.

Δεν ξέρω για πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα θα αγωνίζεται ακόμη ο Ρότζερ. Αυτό θα το απαντήσει ο ίδιος κάποια στιγμή. Εγώ, είμαι απλά χαρούμενος που είμαι μαζί του. Αγαπάει το τένις, είναι η ζωή του κι αυτό μου αρέσει πάρα πολύ”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Λιούμπισιτς: “Ευλογία για το τένις ο Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα