Τσίλιτς: “Τα περισσότερα Grand Slam ο Νόλε”

15:52 6/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Μαρίν Τσίλιτς εξέφρασε κι αυτός την άποψή του, για το ποιος εκ των τριών κορυφαίων τενιστών της ιστορίας θα τελειώσει την καριέρα του με τα περισσότερα Grand Slams…

Ο υψηλόσωμος Κροάτης πήρε το μέρος του Νόβακ Τζόκοβιτς και υποστήριξε πως ο Νο1 τενίστας του κόσμου αυτή τη στιγμή, θα τερματίσει την καριέρα του έχοντας περισσότερα Majors στην συλλογή του, από τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσίλιτς, ο οποίος είναι ο ένας από τους μόλις έξι τενίστες πέραν του Big-3 που έχουν καταφέρει να στεφθούν πρωταθλητές σε Slam

από το 2004 και έπειτα, τόνισε:

“Ο Τζόκοβιτς δεν έχει χάσει ακόμη ματς φέτος. Είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει και το Indian Wells τώρα, ενώ φυσικά και είναι μέσα στα πρώτα δυο-τρία φαβορί για τον τίτλο στο Roland Garros.

Όταν πιάνει το κορυφαίο του επίπεδο, είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Κανείς, δεν μπορεί να τον κερδίσει στο πικ της καριέρας του. Παίζει απίστευτο τένις και δεν αφήνει περιθώρια στους αντιπάλους του.

Πιστεύω ότι ο Νόλε έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ολοκληρώσει την καριέρα του έχοντας περισσότερα Majors από τον Ρότζερ και τον Ράφα. Δεν είναι τόσο πίσω όσο μερικοί νομίζουν.

Αν συνεχίσει να είναι υγιής, τότε θα τους ξεπεράσει και τους δυο. Μπορεί να παίξει στο top επίπεδο, για ακόμη τουλάχιστον τέσσερα-πέντε χρόνια. Είμαι σίγουρος πως δεν θα σταματήσει να κερδίζει Slams μέχρι να αποσυρθεί από το άθλημα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τσίλιτς: “Τα περισσότερα Grand Slam ο Νόλε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα