Μια νίκη μακριά!

23:03 1/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Πολύ κοντά στην πρόκρισή της στο βασικό ταμπλό του τουρνουά στο Μοντερέι του Μεξικό βρίσκεται η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου που “ζευγάρωσε” τις νίκες της στο προκριματικό ταμπλό!

Μετά από ένα “διάλειμμα” από την WTA Tour και τη συμμετοχή της σε τουρνουά της ITF, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου επέστρεψε στις σημαντικές διοργανώσεις και τη σκληρή επιφάνεια του Μοντερέι με απόλυτη, μέχρι στιγμής, επιτυχία.

Η 21χρονη

Ελληνίδα επικράτησε της 19χρονης Αυστραλίας, Πρισίλα Χον, με 7-6(4), 6-3 και της απομένει μια νίκη από την είσοδο στο βασικό ταμπλό.

Για να το καταφέρει και αυτό, θα χρειαστεί να κερδίσει και την Ελβετίδα Κόνι Περάν, που δεν είναι μεγαθήριο ευρισκόμενη πέντε θέσεις πάνω από την Ελληνίδα τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη (Νο182).

Κόντρα στη Χον, επίσης μια τενίστρια που βρίσκεται πολύ κοντά με τη Βαλεντίνη στα standings (No193 έναντι Νο187), η Ελληνίδα τενίστρια συνάντησε ουσιαστικές δυσκολίες στο πρώτο σετ στο οποίο παραλίγο να αυτοκτονήσει μιας και σέρβιρε δις ανεπιτυχώς για να το πάρει!

Τελικά, μπόρεσε να επιβιώσει αγωνιστικά και ψυχολογικά από αυτήν την αδυναμία της και παίρνοντας το tie break με 7-4, “ξεκλείδωσε” το δρόμο για τη νίκη.

Στο δεύτερο σετ ήταν κυριαρχική, προηγήθηκε μέχρι και 5-1 και τελικά το έκλεισε στο 6-3 έχοντας ήδη κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο μακρινό Μεξικό.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μια νίκη μακριά! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα