Και τώρα, μόνοι τους – VIDEO

15:05 1/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Τζον Ίσνερ εναντίον Αλεξάντερ Ζβέρεβ, είναι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στο φετινό Miami Open των ΗΠΑ. Οι δυο τους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο τουρνουά. Παρακάτω η ανάλυση του τελικού της Κυριακής…

Η ώρα του μεγάλου τελικού στο φετινό Miami Open, έφτασε.

Δυο… βαριά πυροβολικά των courts, οι Τζον Ίσνερ και Αλεξάντερ Ζβέρεβ, θα κονταροχτυπηθούν στο Crandon Park με φόντο τον τρίτο

σημαντικότερο τίτλο της φετινής χρονιάς μετά το Αυστραλιανό Όπεν και το Indian Wells Masters.

Κάνοντας τις καλύτερες, μακράν, εμφανίσεις τους στην φετινή χρονιά, οι δυο τους προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του θεσμού κι αναμένεται να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο μεν Ίσνερ για τον παρεθνικό του Masters τίτλο, κι ο δε Ζβέρεβ για τον τρίτο Masters τίτλο του. Οι δυο τους αγωνίστηκαν και πέρσι στο Μαϊάμι ως αντίπαλοι, στην φάση των “32” βέβαια, όχι τόσο μακριά όσο τώρα, με τον Γερμανό να βγαίνει νικητής μετά από έναν συγκλόνιστικό αγώνα που διήρκησε 2 ώρες και 42 λεπτά και κρίθηκε σε τρία(!) τάι-μπρέικ.

Ο “Σάσα” έχει κερδίσει τρεις φορές τον Ίσνερ στην καριέρα του, όσες φορές έχουν αγωνιστεί ως αντίπαλοι δηλαδή, με τον Αμερικανό να ψάχνει την εκδίκησή του εντός έδρας, στο Μαϊάμι, όντας “καυτός” τις τελευταίες δέκα ημέρες και παίζοντας το καλύτερο τένις της ζωής του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως Ίσνερ και Ζβέρεβ έχουν παίξει τρεις φορές μεταξύ τους με όλα τα ματς να διεξάγονται σε Masters διοργανώσεις. Πρώτα ήταν στην Σανγκάη, μετά στο Μαϊάμι και το τελευταίο και πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, ήταν στην Ρώμη, το 2017. Εκεί, ο Ζβέρεβ επιβλήθηκε του Ίσνερ στα ημιτελικά και στην συνέχεια μάλιστα, κατέκτησε τον τίτλο του τουρνουά! Αυτός, ήταν ο πρώτος Masters τίτλος του Γερμανού.

Αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη στον τελικό, με τον Ζβέρεβ να είναι το φαβορί για την κατάκτηση, όμως τον Αμερικανό να έχει… άγριες διαθέσεις αυτήν την χρονική περίοδο, πράγμα που σημαίνει πως είναι όλα ανοιχτά για την κατάκτηση του τροπαίου.

MIAMI MASTERS DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Και τώρα, μόνοι τους – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα