Πάει Ρολάν Γκαρός ο “Βασιλιάς”!

17:02 1/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Μεγάλη ανατροπή στα δεδομένα της συμμετοχής του Ρότζερ Φέντερερ στη φετινή χωμάτινη περίοδο καθώς ο “Βασιλιάς” του αθλήματος αποφάσισε να συμμετάσχει τελικά στο Ρολάν Γκαρός και σε ένα ακόμα τουρνουά προετοιμασίας πριν από το δεύτερο Major της σεζόν!

Αλλαξε γνώμη ο “Βασιλιάς”!

Με προσωπική του ανακοίνωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο 36χρονος τενίστας πήρε τελικά την απόφαση να πει “ναι” στη συμμετοχή του στο χώμα

φέτος μετά την περσινή του απόσυρση από τη συγκεκριμένη περίοδο της σεζόν!

Συγκεκριμένα, ο Φεντ δεσμεύτηκε να συμμετάσχει στη μεγάλη “γιορτή” στο Παρίσι αλλά και στο τουρνουά της Ρώμης που προηγείται του Ρολάν Γκαρός, μια διοργάνωση που δεν έχει κερδίσει ποτέ!

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής ως προς τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτήν την απόφαση δίχως να “μασήσει” τα λόγια του…

“Να σας πω την αλήθεια, οι δύο σερί ήττες με πόνεσαν. Δεν άντεχα να περιμένω τρεις μήνες άπραγος μέχρι να έρθει η έναρξη του χορταριού. Εχω μάθει να είμαι μαχητής, να μην τα παρατάω στα δύσκολα” ανέφερε αρχικά ο Μαέστρος.

“Δεν θα σας κρύψω ότι υπήρχε και τεράστια πίεση, ιδίως από τη μεριά του Ρολάν Γκαρός και του Γκι Φορζέ. Μου προτάθηκε και ένα χρηματικό ποσό απλά και μόνο για τη συμμετοχή μου. Υπάρχουν και μερικά bonus στη μέση. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ μια τόσο δελεαστική πρόταση. Αλλά δεν το κάνω για τα χρήματα. Εγώ πάω για να κερδίσω” ξεκαθάρισε ο “Βασιλιάς”.

“Θα αποδείξω ότι και στο χώμα είμαι ο καλύτερος. Με το καινούριο μου backhand, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, ούτε καν τον Ράφα. Ούτως ή άλλως, δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση. Οπότε γιατί να μην το δοκιμάσω” πρόσθεσε.

Πλέον, το πρόγραμμα του “Βασιλιά” αλλάζει καθώς θα μεταβεί πάραυτα στις χωμάτινες εγκαταστάσεις των γηπέδων του Ρολάν Γκαρός όπου θα ξεκινήσει τώρα, και για τον επόμενο ενάμισι μήνα, ειδικά πρόγραμμα προετοιμασίας με έμφαση στις τοπσπιν μπάλες προς την πλευρά του backhand τις οποίες και θα επιχειρεί να πετυχαίνει στο ανέβασμα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Πάει Ρολάν Γκαρός ο “Βασιλιάς”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα