Μεντβέντεφ: “Κάθε φορά που παίζω καλά στο χώμα εκπλήσσομαι”

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ μπορεί να πήγε στο Roland Garros έχοντας παίξει μόλις έναν αγώνα τη χωμάτινη σεζόν, ωστόσο ο Ρώσος έχει φτάσει ήδη μέχρι τον 4ο γύρο και μάλιστα χωρίς να έχει χάσει set

Ο ίδιος μίλησε, μετά από τη εντυπωσιακή νίκη του απέναντι στον Σέρβο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς τονίζοντας ότι εκπλήσσεται με τον εαυτό του κάθε φορά που κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση

στο χώμα. 

“Το να έρθω εδώ μετά την ήττα στη Γενεύη (1ο γύρο), δεν ήταν τόσο εύκολο, ωστόσο ένιωσα ότι κάνω κάτι που λειτουργεί καλά.”, δήλωσε.

“Πριν από το τουρνουά ένιωθα πραγματικά καλά, δούλεψα πολύ, έπαιξα πολλά sets σε υψηλή ένταση. Οπότε από τη μια δεν είμαι τόσο έκπληκτος, αλλά από την άλλη για να είμαι ειλικρινής κάθε φορά που παίζω καλά στο χώμα εκπλήσσομαι όπως και σήμερα.”

“Σήμερα ήμουν ένας πολύ καλός παίκτης στο χώμα. Όλοι πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν στο χώμα. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο είπε και ο Μιομίρ σήμερα: “Τι συμβαίνει; Αυτός ο τύπος δεν μισεί το χώμα;”

Επόμενη πρόκληση για τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ είναι κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς (Δευτέρα) με τον Ρώσο να έχει την ευκαιρία να φτάσει στα προημιτελικά για 2η σερί χρονιά. 

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Μεντβέντεφ: “Κάθε φορά που παίζω καλά στο χώμα εκπλήσσομαι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα