Μεντβέντεφ: Γκρίνιαξε στον Λαγιάνι για το court (vid)

O Ντανιίλ Μεντβέντεφ μπορεί να συνέχισε το νικηφόρο σερί φτάνοντας στο 16-0 παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τον 4ο γύρο επικρατώντας του Ίλια Ιβάσκα, ωστόσο ο Ρώσος και πρώην Νο1 του κόσμου, συνεχίζει να…τρώγεται με τα ρούχα του και συγκεκριμένα με την ταχύτητα των courts στην Καλιφόρνια τα οποία χαρακτήρισε τα χειρότερα που έχει παίξει! 

“Είναι το χειρότερο court που έχω παίξει. Αυτό δεν είναι hard court. Θα είμαι τόσο αργός όσο και το το court. Δεν ξέρω μπορεί να μου πάρει και 25 λεπτά μέχρι να επιστρέψω από το toilet break”, είπε ο Μεντβέντεφ

στον διαιτητή καρέκλας, Μοχάμεντ Λαγιάνι αμέσως μετά την κατάκτηση του 2ου set του Ιβάσκα. 

"I'm going to go to the restrooms at the same speed as this surface, so you're going to wait a little while, maybe 20 minutes."

@DaniilMedwedpic.twitter.com/2cV7ysv8CE

— We Are Tennis (@WeAreTennis) March 13, 2023

Στο τέλος ο Ρώσος επικράτησε και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά και τη συνέχισης του σερί. Θυμίζουμε ότι τελευταία ήττα του 27χρονου Ρώσου ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στο Australian Open, από τον Σεμπάστιαν Κόρντα, η οποία είναι και η μοναδική ως τώρα. Από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα σερί 16-0 συμπεριλαμβανομένων τριών τίτλων σε Ρότερνταμ, Ντόχα και Ντουμπάι. 

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-11h)

The post Μεντβέντεφ: Γκρίνιαξε στον Λαγιάνι για το court (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα