Μεντβέντεφ: “Χαρούμενος πρώτα για την ομάδα μου”

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος με τη νίκη του απέναντι στον Μάριν Τσίλιτς με 7-6(7), 6-2 σφράγισε τον 3ο τίτλο της Ρωσίας στο Davis Cup, ενώ και ο ίδιος έκλεισε ιδανικά μια εκπληκτική σεζόν, που ξεκίνησε και τελείωσε με ομαδικό τίτλο (ATP Cup, Davis Cup), δείχνοντας ότι η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη δύναμη αυτή τη στιγμή στο τένις. 

“Ήταν ένα δύσκολος αγώνας.”,

είπε ο Μεντβέντεφ. “Το tie-break κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έκανα ένα διπλό λάθος, το οποίο ήταν μάλλον μεγάλο λάθος, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κερδίσω. Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο ματς”.

“Τα συναισθήματα είναι εκπληκτικά. Είμαι περισσότερο χαρούμενος για την ομάδα μου παρά για μένα. Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα και παίξαμε μπροστά σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος της και ικανός που της χάρισα σημαντικούς βαθμούς.”

Η νίκη κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς ήταν η 5η συνεχόμενη στους τελικούς για τον Μενβέντεφ που πλέον έχει ρεκόρ 9-2 (στα μονά) στο Davis Cup, με την τελευταία του ήττα να είναι τον Σεπτέμβριο του 2018 στο tie με τη Λευκορωσία. 

“Ήταν δύο εκπληκτικές εβδομάδες. Δεν ήταν εύκολο να έρθω εδώ στο τέλος της σεζόν, αλλά ήταν από τις καλύτερες εβδομάδες της καριέρας μου.”

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μεντβέντεφ: “Χαρούμενος πρώτα για την ομάδα μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα