Davis Cup: Με Τζαμάικα η Ελλάδα για την άνοδο στην 2η κατηγορία

Η Τζαμάικα θα είναι ο αντίπαλος της εθνική μας ομάδας, η οποία θα διεκδικήσει μέσω των play-offs να επιστρέψει ξανά στην 2η κατηγορία. Οι αγώνες που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2022, θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας με την ομοσπονδία να επιλέγει τοποθεσία και επιφάνεια. 

Η Τζαμάικα βρίσκεται στο Νο69 του κόσμου, ενώ αγωνίζεται (ως Τζαμάικα) στο θεσμό από το 1988, έχοντας ρεκόρ 61-62. Η ομάδα του 33χρονου Ντόμινικ Πέιγκον, προέρχεται από την 3η κατηγορία, εκεί όπου τον περασμένο Ιούλιο σημείωσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, απέναντι σε Πουέρτο

Ρίκο (2-1), Παναμά (3-0), Παρθένους Νήσους (3-0) και Μπαχάμες (2-0).

Τα δύο σημαντικά ονόματα της Τζαμάικα είναι ο Μπλέιζ Μπίκνελ (Νο1092), αλλά και ο Ρόουλαντ Φίλιπς (Νο1490), οι οποίοι αγωνίστηκαν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας (Αμερικής), ενώ στα διπλά εμφανίζεται και ο 21χρονος Ντίμτρι Μπερντ. 

The 2022 Davis Cup by Rakuten Qualifiers draw in full #DavisCupFinals #byRakuten pic.twitter.com/o3Uab0SNfk

Davis Cup (@DavisCup) December 5, 2021

Εκτός από τα play-offs της 2ης κατηγορίας, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση και για τα προκριματικά της 1ης κατηγορίας με τη Γαλλία να αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ, η Ισπανία τη Ρουμανία, οι ΗΠΑ την Κολομβία, ο Καναδάς την Ολλανδία και η Γερμανία τη Βραζιλία στις πιο σημαντικές αναμετρήσεις. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Davis Cup: Με Τζαμάικα η Ελλάδα για την άνοδο στην 2η κατηγορία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα