Μεντβέντεφ: Αποδοκιμάστηκε στην on-court συνέντευξη (vids)

Ο Νο2 του κόσμου έχει μόλις σφραγίσει την πρόκριση της Ρωσίας στον τελικό του φετινού Davis Cup, επικρατώντας του Γερμανού Γιαν-Λέναρντ Στρουφ με 6-4, 6-4, εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από το ισπανικό κοινό. 

When in Madrid…

'Calmaaa' @DaniilMedwed | #DavisCupFinals #byRakuten pic.twitter.com/GHhASMqLOY

— Davis Cup (@DavisCup) December 4, 2021

Οι αποδοκιμασίες έγιναν ακόμα πιο έντονες

τόσο με την χαρακτηριστική κίνηση “calma” του Ρώσου προς τους Ισπανούς, ενώ συνεχίστηκαν στην on-court συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα. 

Medvedev's highlight of the Davis Cup Finals so far?

'Beating Spain in Madrid' @DaniilMedwed | #DavisCupFinals #byRakuten pic.twitter.com/0eMwCKnWsJ

— Davis Cup (@DavisCup) December 4, 2021

“Ήταν δύο εκπληκτικές εβδομάδες για εμάς. Το αποκορύφωμα ήταν η νίκη κόντρα στην Ισπανία. Στα αποδυτήρια ήμασταν όλοι χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε το φαβορί μέσα στην έδρα του. Ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό”, τόνισε ο Νο2 του κόσμου, με τις δηλώσεις του να συνοδεύονται από δυνατές αποδοκιμασίες. 

Madrid = @DaniilMedwed's stomping ground #DavisCupFinals #byRakuten pic.twitter.com/phxBErMXia

— Davis Cup (@DavisCup) December 4, 2021

Η Ρωσία θα αγωνιστεί κόντρα στην Κροατία στον τελικό διεκδικώντας τον 3ο τίτλο στην ιστορία της μετά από εκείνους το 2002 και το 2006. Το 2002 η Ρωσία είχε επικρατήσει στον τελικό της Γαλλίας με 3-2 μέσα στο Παρίσι, ενώ το 2006 είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ την Αργεντινή μέσα στη Μόσχα.

Όπως για τη Ρωσία έτσι και η Κροατία θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον 3ο τίτλο της. Ο 1ος τίτλος ήρθε για τους Κροάτες το 2005 με 3-2 κόντρα στη Σλοβακία μέσα στην Μπρατισλάβα, ενώ ο επόμενος ήταν το 2018, στην τελευταία έκδοση της διοργάνωσης με το παλιό format, επικρατώντας μέσα στο Λιλ της Γαλλίας με 3-2 μετά από ένα επικό tie

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μεντβέντεφ: Αποδοκιμάστηκε στην on-court συνέντευξη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα