Μεντβέντεφ: “Από τις χειρότερες συνθήκες που έχω παίξει”

Μπορεί ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ να επικράτησε του Καζάκου, Αλεξάντερ Μπούμπλικ στο πλαίσιο του 1ου γύρου των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ωστόσο ο Ρώσος και Νο2 του κόσμου τόνισε σε δηλώσεις του, αμέσως μετά, ότι αγωνίστηκε υπό τις χειρότερες συνθήκες που έχει συναντήσει.

Ο Μεντβέντεφ ουσιαστικά πρότεινε στους διοργανωτές να μεταφέρουν πιο μπροστά το χρόνο έναρξης των αναμετρήσεων για να αποφευχθεί η ζέστη (μαζί με υψηλή υγρασία) που

επικρατεί αυτές τις ημέρες στο Τόκιο. 

“Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνεται όπως στο Μεξικό όπου τα παιχνίδια ξεκινούν στις 18:00 κι αυτό γιατί η ζέστη είναι πιο υποφερτή.”, δήλωσε ο Ρώσος ο οποίος αγωνίστηκε λίγο μετά τις 12:00 (τοπική ώρα) με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 32 βαθμούς και την υγρασία το 80%.

“Είμαστε όλοι εδώ και γνωρίζουμε ότι θα παίζουμε νωρίς. Αυτό σίγουρα δεν θα το αλλάξουν κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Εκεί όμως που μπορούν να κάνουν κάτι είναι στο change over το οποίο διαρκεί μόλις 1 λεπτό. Είναι αστείο. Θα έπρεπε να είναι 1,5 λεπτό όπως στα τουρνουά της Ασίας.”

“Ήταν από τις χειρότερες συνθήκες που έχω παίξει. Σίγουρα έτσι πρέπει να γίνεται. Έτσι είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες όταν πηγαίνεις για το μετάλλιο. Αναμφίβολα δεν ήρθα εδώ για να παραπονιέμαι για τη ζέστη, ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο και για μένα και για τον αντίπαλό μου.”

Ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Ινδό και Νο160 του κόσμου Σούμιτ Ναγκάλ. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μεντβέντεφ: “Από τις χειρότερες συνθήκες που έχω παίξει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα